Annonce

Annonce

Carsten og Gitte - sommerfugle i maven


20. december 2009

Forfatter:
Anders Morgenthaler
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
10
Pris:
199
ISBN:
9788711435489
Carsten og Gitte - sommerfugle i maven

Læs omtalen af "Carsten og Gitte - sommerfugle i maven" under annoncen ...


Annonce

Carsten og Gitte er taget på opdagelse i kroppen i denne helt igennem vanvittige bog for børn fyldt med sofistikerede pop-up effekter og flapper.

Carsten skal besøge sin gamle tante Ulla. Hun vil altid kysse, og hun børster aldrig tænder. Derfor bliver Carsten altid lidt nervøs, når han skal ud til Ulla. Carstens mor siger, at han nok bare har lidt Sommerfugle i maven. Men hvordan skulle de være kommet dér? Gitte mener, de er fløjet derned - måske gennem munden? Eller gennem næsen? Eller måske gennem numsen?! Gitte vil gerne hjælpe Carsten, men hvordan får man sådan nogle sommerfugle ud igen?

Anders Morgenthaler og Produktionsselskabet Copenhagen Bombay har skabt børneuniverset omkring Carsten og Gitte. Det henvender sig til børn i aldersgruppen 3-7 år.

Bogen Carsten og Gitte - Sommerfugle i maven er en rigtig sjov og flot pop-up bog, med en skøn klistret tunge du kan røre ved. Rigtig god gaveidé til målgruppen og så kan også de voksne grine med.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annoncer

Annonce