Annonce

Annonce

Carsten og Gitte - sommerfugle i maven


20. december 2009

Forfatter:
Anders Morgenthaler
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
10
Pris:
199
ISBN:
9788711435489
Carsten og Gitte - sommerfugle i maven

Læs omtalen af "Carsten og Gitte - sommerfugle i maven" under annoncen ...


Annonce

Carsten og Gitte er taget på opdagelse i kroppen i denne helt igennem vanvittige bog for børn fyldt med sofistikerede pop-up effekter og flapper.

Carsten skal besøge sin gamle tante Ulla. Hun vil altid kysse, og hun børster aldrig tænder. Derfor bliver Carsten altid lidt nervøs, når han skal ud til Ulla. Carstens mor siger, at han nok bare har lidt Sommerfugle i maven. Men hvordan skulle de være kommet dér? Gitte mener, de er fløjet derned - måske gennem munden? Eller gennem næsen? Eller måske gennem numsen?! Gitte vil gerne hjælpe Carsten, men hvordan får man sådan nogle sommerfugle ud igen?

Anders Morgenthaler og Produktionsselskabet Copenhagen Bombay har skabt børneuniverset omkring Carsten og Gitte. Det henvender sig til børn i aldersgruppen 3-7 år.

Bogen Carsten og Gitte - Sommerfugle i maven er en rigtig sjov og flot pop-up bog, med en skøn klistret tunge du kan røre ved. Rigtig god gaveidé til målgruppen og så kan også de voksne grine med.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce