Annonce

Annonce

Kan den prutte?


14. januar 2019

Forfatter:
Nick Caruso og Dani Rabaiotti
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
152
Pris:
149
ISBN:
9877811904992
Kan den prutte?

Læs omtalen af "Kan den prutte?" under annoncen ...


Annonce

En zoolog og en økolog er gået sammen om en bog, der giver svar på ét af livets største spørgsmål: Hvilke dyr prutter - og hvilke gør ikke?

Hunde kan prutte. Tusinben kan. Dinosaurerne kunne. Du kan. Blæksprutter kan ikke. Måske kan edderkopper, men det kræver mere forskning, at finde ud af det.. Fugle kan ikke, men de kunne, hvis de villle. Sild kan - men kun for at kommunikere med hinanden.

Den ultimative guide til dyreflatulens udkommer nu på dansk. Bogen Kan den prutte? - Fup eller fakta om fis og fauna er til dig, der gerne vil vide mere om prutter, hvilke dyr der prutter, hvor meget, hvor tit, hvad prutterne er lavet af, hvordan de lugter og hvad de bruges til.

Om forfatterne
Dani Rabaiotti (zoolog) og Nick Caruso (økolog) har lavet bogen der handler om dyr og prutter. Idéen fik Dani Rabaiotti, da hans teenagebror spurgte "kan en slange prutte?". Oprigtigt i tvivl om svaret tog Dani Rabaiotti og kollegerne straks kontakt via twitter for at få andre ekperters mening...


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit svar på min sidste henvendelse. Jeg blev i meget bedre humør efter at have læst det. Min mand og jeg har talt en masse sammen, og der er faldet ro over hverdagen igen. Tusinde tak!

Ermelin - mor til pige på 3 måneder


Annonce