Annonce

Annonce

Lille Tut og søhestene


18. maj 2023

Forfatter:
Maria Mac Dalland
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
40
Pris:
250
ISBN:
9788727021232
Lille Tut og søhestene

Læs omtalen af "Lille Tut og søhestene" under annoncen ...


Annonce

Nyt dansk univers til de allermindste.

Lille Tut bor sammen med sin storebror, mor, far og katten Gato. På Lille Tuts værelse bor Nisse i et musehul i væggen.

Nisse har en flyvende valnøddeskal, og den kan trylle Lille Tut og Gato helt små, så de alle tre kan flyve ud på eventyr. Og når de tre er på tur sammen, kan alting ske.

Med Økolokopteren lander de i strandkanten, og trekløveret dykker ned under havets overflade. Her møder de en søhestefamilie med små frysende søhestebabyer, der har brug for hjælp.

Lille Tut-serien byder på vidunderlige illustrationer og historier fyldt med varme og nysgerrighed. Serien er drevet af masser af varme og forståelse for de allermindste. Bøgerne anbefales til børn fra ca. 2 år.

I Lille Tut-serien findes også bogen "Lille Tut og fugleungen". Serien udvides med flere bøger i efteråret 2023. Derudover udkommer fortællingerne som tv-serie på DR Minisjang i 2024.

Om forfatteren
Maria Mac Dalland er en dansk filminstruktør og animator. Hun har stået i mesterlære hos Jannik Hastrup og har sidenhen instrueret og animeret et hav af film. Hun har gennem en årrække samarbejdet med Thomas Winding, som bl.a. skrev manuskripterne til hendes film om den nordiske mytologi.

Sammen med Toolbox Film og manuskriptfortatter Oliver Winding omsatte Maria i 2018-2019 historierne om "Min lille hund Mester" til en animationsserie på 10 episoder til DR Ramasjang.

Lille Tut-universets fine illustrationer er blevet til i et samarbejde mellem Maria Mac Dalland, Edda Hrönn og Sofie Louise Dam.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for hjælpen - det virker!!

Jeg vil takke dig for din støtte i vores søvnprojektet. Det virker så godt, at vi indimellem synes det er for godt/let til at være sandt. I går havde jeg veninder på besøg og alligevel var det så let som ingenting. Det er en lettelse og putningen er blevet en fornøjelse for alle parter.

Det var lange 5 uger for at få det til at fungere, men det hele værd!

Tusinde tak for din støtte.

Fra to nu langt mindre trætte forældre


Annonce