Annonce

Annonce

Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro


30. juli 2021

Forfatter:
Farnoush Bassri
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
72
Pris:
200
ISBN:
9788740040623
Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro

Læs omtalen af "Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro" under annoncen ...


Annonce

I bogen Kim Kanin på drømmerejse er dit barn selv hovedperson i fire fortællinger - en for hver årstid - hvor skovkaninen med de lange bløde ører inviterer på en rejse gennem naturen, der udforsker følelser og kropslige fornemmelser.

Vær modig og gå med Kim Kanin ud i den kolde sø, eller nyd den glæde, som søde, friske hindbær giver. Lær også, at selvom nogle situationer måske ikke bliver som forventet, så kan de være helt okay alligevel. Kim Kanin mener, at alle følelser er gode venner, der kommer på besøg for at hjælpe os i de situationer, vi møder i løbet af en dag.

Kim Kanin på drømmerejse hjælper dit barn med at forstå og acceptere de følelser, der følger med dagens mange indtryk - og finde roen.

I bogen findes en guide til, hvordan du bruger bogen. Bogen er bygget sådan op, at dit barn (hvis barnet har lyst) f.eks. kan ligge ned med lukkede øjne, hjælpes til at se Kim Kanin for sig, og sammen tager I så på en drømmerejse. Dit barn inviteres ind i fantasien, og Kim Kanin er en tryg rejsekammerat. Bogen læses højt i et langsomt tempo, vejret trækkes dybt ned i maven, der holdes pauser, og I kikker på billederne sammen, fantasien stimuleres, og barnet kan spejle sig i dig og din ro.

Imellem drømmerejserne er der vejrtrækningsøvelser, som hjælper dit barn med at lære sit åndedrag at kende og opdage sin indre ro, før den næste historie læses højt.

Efter hver drømmerejse finder du små øvelser, der kan bruges, som du finder det passende i forhold til stemningen og barnets alder. Målet med øvelserne er at træne barnet i at rumme, regulere og acceptere alle slags følelser og ikke blot skynde sig væk eller kategorisere følelser som "gode" eller "dårlige". Følelser er ikke farlige, de har alle en vigtig funktion, som barnet hjælpes til at mærke og reflektere over.

Bogen er smukt illustreret af Lea Letén.

Bogen anbefales til børn fra ca. 4 år.

Om forfatteren
Farnoush Bassri er uddannet friskolelærer, født i Theran og kom til Danmark, da hun var 4 år gammel i 1988. Hendes bog (og også apps) udspringer af et ønske om at invitere børn på rejse i deres egen fantasi. Et ønske hun har, fordi hun selv som barn manglede et sted, hvor hun kunne finde ro, da hun ankom til Danmark, og alt var nyt. Hun brugte netop sin fantasi til at bearbejde de mange indryk, puste ud og holde en pause.

Farnoush fortæller, at bogen er hendes ønske om, at flere forældre vil etablere et rum, hvor man kan holde pause og slappe af og sammen få ro på nervesystemet.

Læs mere om Farnoush verden på drommekvarteret.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce