Annonce

Annonce

Coaching for forældre


15. maj 2007

Fra idag kan du her på NetSundhedsplejerske.dk læse artikler s​krevet af coach Rikke Jønbech. Rikke coacher med fokus på at hjælpe dig til at opnå præcist de mål, som for er vigtige for dig. Coaching er for dig, som vil bryde fri at det forventede og skabe det ekstraordinære i dit liv, og for dig som blot ønsker at opnå en forandring.

Rikke Jønbech coacher med speciale indenfor par-og forældreforhold og livsstilsproblematikker. Rikke er certificeret coach fra Sofia Mannings coaching uddannelse, hvor hun endvidere er eksiminator, coach træner og feedbacker. Rikke er tidligere sygeplejerske med 8 års erfaring inden for hjertesyge børn og fra barselsspecialet. Rikke har 3 børn og er gift.

Rikke samarbejder med en række praktiserende læger og gynækologer.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annonce