Annonce

Annonce

Coaching for forældre


15. maj 2007

Fra idag kan du her på NetSundhedsplejerske.dk læse artikler s​krevet af coach Rikke Jønbech. Rikke coacher med fokus på at hjælpe dig til at opnå præcist de mål, som for er vigtige for dig. Coaching er for dig, som vil bryde fri at det forventede og skabe det ekstraordinære i dit liv, og for dig som blot ønsker at opnå en forandring.

Rikke Jønbech coacher med speciale indenfor par-og forældreforhold og livsstilsproblematikker. Rikke er certificeret coach fra Sofia Mannings coaching uddannelse, hvor hun endvidere er eksiminator, coach træner og feedbacker. Rikke er tidligere sygeplejerske med 8 års erfaring inden for hjertesyge børn og fra barselsspecialet. Rikke har 3 børn og er gift.

Rikke samarbejder med en række praktiserende læger og gynækologer.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce