Annonce

Annonce

Coaching for forældre


15. maj 2007

Fra idag kan du her på NetSundhedsplejerske.dk læse artikler s​krevet af coach Rikke Jønbech. Rikke coacher med fokus på at hjælpe dig til at opnå præcist de mål, som for er vigtige for dig. Coaching er for dig, som vil bryde fri at det forventede og skabe det ekstraordinære i dit liv, og for dig som blot ønsker at opnå en forandring.

Rikke Jønbech coacher med speciale indenfor par-og forældreforhold og livsstilsproblematikker. Rikke er certificeret coach fra Sofia Mannings coaching uddannelse, hvor hun endvidere er eksiminator, coach træner og feedbacker. Rikke er tidligere sygeplejerske med 8 års erfaring inden for hjertesyge børn og fra barselsspecialet. Rikke har 3 børn og er gift.

Rikke samarbejder med en række praktiserende læger og gynækologer.


Annonce

Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annonce