Annonce

Annonce

Svar: 3 årig der nu kan åbne døre


28. juni 2022

Kategori:
Alder:
3 år, 1 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Kære Mor

Tak for dit brev :)

Hvor er det dejligt at læse, at din ældste datter er så nysgerrig af natur og rigtig gerne går på opdagelse i verden - og at du forsøger at lade hende gøre det og bakker op omkring det. Det er rigtig dejligt for hendes selvfølelse og anerkendende for den selvstændighedsfase, som hun går igennem :)

Jeg kan dog godt forstå, at du bliver lidt bekymret for, hvordan det skal gå, når I skal besøge hendes bedsteforældre, som har to tyre, en sø og en trafikeret vej tæt på huset.

Mit råd vil faktisk være, at du (eller bedsteforældrene) køber et sikkerhedsgitter/trappegitter og sætter det op ved døren. Det kan sandsynligvis godt nå at sidde der, selvom døren også er der og kan ...


Annonce

... således være lukket hele tiden uanset om døren står åben eller ej...

Et sikkerhedsgitter giver mulighed for, at døren kan stå åben, hvis I har brug for at der kommer frisk luft ind, eller pigerne gerne vil kunne kikke ud, uden selv at kunne komme ud. Den yngste på 10 måneder vil sikkert synes, det er rigtig hyggeligt med en åben dør på denne måde. Gitteret sikrer også, at selvom din ældste datter får åbnet døren, så kan hun ikke fortsætte videre ud på egen hånd, fordi gitteret vil forhindre dette.


Helens bog om dit barns udvikling
LÆS OGSÅ: "Helens bog om gråd og trøst" med masser af råd om bl.a. børn med kolik, high need babies, mareridt, raserianfald og separationsangst.

Du kan måske være heldig at finde et sikkerhedsgitter eller trappegitter billigt brugt, da der jo er tale om en midlertidlig løsning - og jeg håber, at det vil fungere for jer:)

Rigtig meget held og lykke :)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Babynest

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller...

Læs mere i Babylex

Omega-3 til gravide

Omega-3 fedtsyrer er sunde fedtsyrer, som især findes i fede fisk.

Omega-3 er meget vigtigt for udviklingen af fosterets og spædbarnets nervesystem og hjerne, synssansen og de kognitive færdigheder (indlæringsevne og hukommelse).

Derudover viser undersøgelser at Omega-3 har betydning for om graviditeten opnår normal længde og om barnet har en normal fødselsvægt.

Hvis du spiser 200-300 g. fisk om ugen, så er fedtsyrerne altid tilgængelige for dit...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce