Annonce

Annonce

Brev:

Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Kæresten vil ikke have barn endnu

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og har en kæreste på 22. Jeg har været sammen med min dejlige kæreste i næsten 2 år nu, og vi elsker bare hinanden HELT vildt meget. Men problemet er bare det, at jeg så gerne vil have et barn med ham, men han føler sig ikke parat endnu. Han siger, at han kunne godt tage ansvaret hvis det var nødvendigt. Jeg bliver bare så ked af det, hver gang jeg begynder at snakke om det, og spørger ham, for jeg ved at jeg altid vil blive skuffet og ked af det.

Hvad gør jeg? Jeg driver mig selv til vanvid!

Hver dag, går jeg og tænker på det, men han siger at jeg er for ung endnu og det gør bare så ondt at ...


Annonce

... høre, for jeg holder af ham, og vil give VORES barn det bedste liv. Og jeg vil ikke sige alderen har indflydelse, eller hvad? Jeg syntes hvis, det er at man er parat og kan tage ansvaret for det, kan man få barn når som helst. Jeg ønsker mig ikke andet! Og jeg mener selv, at jeg kunne klare det.

Angående med mine forældre og hans, så tror jeg ikke de ville syntes om det, men jeg syntes også at det er mine/vores valg, og vi ville HELT bestemt snakke en del om det, med dem.. og jeg kunne også sagtens bevise dem det modsatte.

Jeg håber du kan give mig nogen råd, kære sygeplejerske...Jeg kan jo ikke tvinge min kæreste, desværre!:)

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Seng

Mange babyer har ikke brug for tremmeseng i begyndelsen, da sengen vil være for stor og dermed for utryg for barnet. I begyndelsen kan man derfor stille liften i tremmesengen, hvis man ønsker at barnet skal sove i sengen der.

Et barn vil ofte kunne bruge tremmesengen til det er ca 2.5-3 år gammelt og det er vigtigt at vælge en god seng. Her er lidt overvejelser og gode råd:

- Vælg en seng, som måler ca 110 cm x 55 cm. Den størrelse passer til de fleste børn indtil...

Læs mere i Babylex

Lus hos børn

Rigtig mange familier oplever, at deres børn kommer hjem med lus, og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:

1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, men hvis lusene er tørre eller kun let fugtige, så bevæger de sig rundt. Våde lus er derfor lettere at få fat i. Sæt barnet på en stol foran dig, så du sikrer dig en god arbejdsstilling. Det tager tid at kæmme hår.

2. Så kommer du en god portion balsam...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce