Annonce

Annonce

Brev:

Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Kæresten vil ikke have barn endnu

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og har en kæreste på 22. Jeg har været sammen med min dejlige kæreste i næsten 2 år nu, og vi elsker bare hinanden HELT vildt meget. Men problemet er bare det, at jeg så gerne vil have et barn med ham, men han føler sig ikke parat endnu. Han siger, at han kunne godt tage ansvaret hvis det var nødvendigt. Jeg bliver bare så ked af det, hver gang jeg begynder at snakke om det, og spørger ham, for jeg ved at jeg altid vil blive skuffet og ked af det.

Hvad gør jeg? Jeg driver mig selv til vanvid!

Hver dag, går jeg og tænker på det, men han siger at jeg er for ung endnu og det gør bare så ondt at ...


Annonce

... høre, for jeg holder af ham, og vil give VORES barn det bedste liv. Og jeg vil ikke sige alderen har indflydelse, eller hvad? Jeg syntes hvis, det er at man er parat og kan tage ansvaret for det, kan man få barn når som helst. Jeg ønsker mig ikke andet! Og jeg mener selv, at jeg kunne klare det.

Angående med mine forældre og hans, så tror jeg ikke de ville syntes om det, men jeg syntes også at det er mine/vores valg, og vi ville HELT bestemt snakke en del om det, med dem.. og jeg kunne også sagtens bevise dem det modsatte.

Jeg håber du kan give mig nogen råd, kære sygeplejerske...Jeg kan jo ikke tvinge min kæreste, desværre!:)

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Flyverdragter til børn

Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.

Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver...

Læs mere i Babylex

Erstatning - modermælk

Hvis du ikke ammer dit barn, eller hvis du ønsker at supplere din amning med mælk, så er det meget vigtigt, at du giver dit barn modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk at drikke, før det er 12 måneder gammel.

Modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Det er af høj kvalitet, der er store krav til produceringen og sammensætningen af modermælkserstatning, og børn der får modermælkserstatning vokser og trives rigtig godt. Modermælkserstatning forhandles som...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce