Annonce

Annonce

Brev:

Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Kæresten vil ikke have barn endnu

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og har en kæreste på 22. Jeg har været sammen med min dejlige kæreste i næsten 2 år nu, og vi elsker bare hinanden HELT vildt meget. Men problemet er bare det, at jeg så gerne vil have et barn med ham, men han føler sig ikke parat endnu. Han siger, at han kunne godt tage ansvaret hvis det var nødvendigt. Jeg bliver bare så ked af det, hver gang jeg begynder at snakke om det, og spørger ham, for jeg ved at jeg altid vil blive skuffet og ked af det.

Hvad gør jeg? Jeg driver mig selv til vanvid!

Hver dag, går jeg og tænker på det, men han siger at jeg er for ung endnu og det gør bare så ondt at ...


Annonce

... høre, for jeg holder af ham, og vil give VORES barn det bedste liv. Og jeg vil ikke sige alderen har indflydelse, eller hvad? Jeg syntes hvis, det er at man er parat og kan tage ansvaret for det, kan man få barn når som helst. Jeg ønsker mig ikke andet! Og jeg mener selv, at jeg kunne klare det.

Angående med mine forældre og hans, så tror jeg ikke de ville syntes om det, men jeg syntes også at det er mine/vores valg, og vi ville HELT bestemt snakke en del om det, med dem.. og jeg kunne også sagtens bevise dem det modsatte.

Jeg håber du kan give mig nogen råd, kære sygeplejerske...Jeg kan jo ikke tvinge min kæreste, desværre!:)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

PKU

Phenylketonuri, PKU, er en stofskiftedefekt og det kaldes også nogle gange for "Føllings syge" efter den læge, som opdagede sygdommen i 1934.

I Danmark er det jordemoderen, der efter fødslen, undersøger om barnet har PKU. Dette gøres ved at tage en blodprøve, en hælprøve på alle nyfødte. Prøven skal tages når barnet er mellem 48-72 timer gammel. Får man et positivt resultat på prøven, skal barnet have behandling før det er 2 uger gammelt og indenfor 24 timer efter det positive...

Læs mere i Babylex

Moderkage

Moderkagen forsynet barnet med næring imens det ligger inde i maven. Når fødslen er forbi og navlestrengen er klippet over, så skal moderkagen fødes.

Hos nogle kvinder kommer den helt af sig selv, hos andre skal man presse lidt for at få den ud. Det sker enkelte gange at moderkagen ikke kan komme ud på normal vis og derfor må kvinden bedøves og den må fjernes af en læge. Hvis kvinden var vågen, ville det gøre meget ondt.

Når moderkagen er født, så tjekker...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annoncer

Annonce