Annonce

Annonce

Svar: Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Unge.

Kære du

Nej du har fuldstændig ret,- du kan ikke tvinge din kæreste og det kommer der heller ikke noget godt ud af. Og jeg vil også lige sige at hvis du overvejer at snyde ham og glemme p-pillerne eller lignende, så drop det, I skal være to om at tage beslutningen om at få et barn.

Jeg kan godt forstå din drøm og det er fantastisk at to mennesker som elsker hinanden højt kan lave et lille væsen i fællesskab. Indtilvidere må du dog nøjes med at fantasere om, hvordan sådan en lille en ser ud, hvad køn det bliver osv.

Jeg synes det er rigtig dejligt at du har en kæreste som bekræfter dig i at han også gerne vil have børn med dig, som fortæller dig, at hvis det skulle ske, så ville han også tage det ansvar, men samtidg siger han at det er fortidligt og du er for ung.

Jeg tror ...


Annonce

... godt at I vil kunne klare det, hvis det skulle ske nu, men der er mange andre ting, som I skal opleve sammen. Hvad med ringforlovelse og bryllup, romantiske rejser og middage i stearinlysets skær? Der er en masse romantik og drømme der, som du skal opleve først,- barnet kommer derefter.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Foredrag med Helen

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen

Mandag 26. nov.: Sådan får du dit barn til at sove, DOKK1, Store Sal

Se flere foredrag med Helen ...


Jeg vil ikke komme med en masse formaninger om at du skal få dig en uddannelse først osv. for det har du sikkert hørt før. Jeg vil bare sige at du nok skal få dit barn, men tiden skal også være med jer og være med jer begge og du er stadig meget ung. Nyd din kæreste, oplev verden sammen med ham, kærligheden, livet. Jo mere I oplever sammen, jo tættere I kommer hinanden, jo mere parate vil I også være til at få et lille barn sammen, når den tid kommer.

Jeg ønsker dig held og lykke de næste mange år frem.

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Faderskab

Hvis det lille barns forældre er gift, så går myndighederne ud fra, at manden automatisk er far til barnet, og en faderskabssag er unødvendig.

Hvis manden ikke vil vedkende sig faderskabet, bliver sagen behandlet i Statsamtet, hvor man først prøver at tale sig til rette. I sidste ende kan der blive tale om en retssag, hvor man ved hjælp af blodprøver forsøger at fastslå, hvem barnets far er.

Hvis moderen ikke ønsker at fortælle, hvem barnets far er, kan hun blive...

Læs mere i Babylex

Kravle

Det er vigtigt at barnet kravler, da det har stor betydning for barnets motoriske udvikling og kunnen senere i livet. Når barnet kravler styrkes armmusklerne og barnet øver sig i at holde hovedet oppe og i at bevæge det frit i alle retninger. Det sker små rytmiske bevægelser i ryggen, som er en forudsætning når barnet skal til at stå og gå. Barnet udvikler også evnen til at kunne fiksere med øjnene og træner øjnene i at kunne bevæges i yderstillinger. Når barnet kravler laver det også ”krydsede...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil bare sige tak.

Jeg er så glad for at det er muligt at vende de mange store, svære tanker med dig her.. Det er virkelig en stor, stor hjælp :)

Knus fra mig


Annoncer

Annonce