Annonce

Annonce

Svar: Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Unge.

Kære du

Nej du har fuldstændig ret,- du kan ikke tvinge din kæreste og det kommer der heller ikke noget godt ud af. Og jeg vil også lige sige at hvis du overvejer at snyde ham og glemme p-pillerne eller lignende, så drop det, I skal være to om at tage beslutningen om at få et barn.

Jeg kan godt forstå din drøm og det er fantastisk at to mennesker som elsker hinanden højt kan lave et lille væsen i fællesskab. Indtilvidere må du dog nøjes med at fantasere om, hvordan sådan en lille en ser ud, hvad køn det bliver osv.

Jeg synes det er rigtig dejligt at du har en kæreste som bekræfter dig i at han også gerne vil have børn med dig, som fortæller dig, at hvis det skulle ske, så ville han også tage det ansvar, men samtidg siger han at det er fortidligt og du er for ung.

Jeg tror ...


Annonce

... godt at I vil kunne klare det, hvis det skulle ske nu, men der er mange andre ting, som I skal opleve sammen. Hvad med ringforlovelse og bryllup, romantiske rejser og middage i stearinlysets skær? Der er en masse romantik og drømme der, som du skal opleve først,- barnet kommer derefter.


Helens bog til far
LÆS OGSÅ: "Helens bog til far" - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Jeg vil ikke komme med en masse formaninger om at du skal få dig en uddannelse først osv. for det har du sikkert hørt før. Jeg vil bare sige at du nok skal få dit barn, men tiden skal også være med jer og være med jer begge og du er stadig meget ung. Nyd din kæreste, oplev verden sammen med ham, kærligheden, livet. Jo mere I oplever sammen, jo tættere I kommer hinanden, jo mere parate vil I også være til at få et lille barn sammen, når den tid kommer.

Jeg ønsker dig held og lykke de næste mange år frem.

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Legetøj til baby og børn

Barnet har bedst af det nære samspil, der er mellem barnet og forældrene. Men i takt med at barnet bliver større og begynder at forholde sig lidt mere til verden omkring sig, vil det være godt, at der er legetøj, som barnet kan kigge på og undersøge.

Når barnet begynder at gribe, skal legetøjet passe til barnets lille hånd, og det er vigtigt, at legetøjet også egner sig til at komme i munden. Tingene skal være solide og uden skarpe kanter og spidser. Brug så vidt muligt legetøj,...

Læs mere i Babylex

Spinat

Når børn er 6 mdr gamle må de gerne begynde at få lidt spinat.

Du skal dog være opmærksom på, at spinat indeholder Nitrat, og det bør derfor ikke fylde mere end 1/10 af portionen eller alternativt kun gives med 14 dages mellemrum.

Læs mere i min bog Helens bog om børn og mad

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for din hjælp til ammestop. Jeg har i denne uge endelig lagt amningen på hylden, og lillepigen har ikke sagt et kvæk. Hun falder så pænt i søvn, imens jeg synger for hende. Hun er så dygtig, og jeg er glad for, at det har været så let. Der er selvfølgelig stadig mælk i mine bryster, men de er ikke spændte. Så tusind tak for dine råd...

Hilsen en mor, der gerne ville gøre ammestop så let som muligt for både mor og barn.


Annonce