Annonce

Annonce

Svar: Kæresten vil ikke have barn endnu


10. juli 2004

Kategori:
Alder:
16 år

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Unge.

Kære du

Nej du har fuldstændig ret,- du kan ikke tvinge din kæreste og det kommer der heller ikke noget godt ud af. Og jeg vil også lige sige at hvis du overvejer at snyde ham og glemme p-pillerne eller lignende, så drop det, I skal være to om at tage beslutningen om at få et barn.

Jeg kan godt forstå din drøm og det er fantastisk at to mennesker som elsker hinanden højt kan lave et lille væsen i fællesskab. Indtilvidere må du dog nøjes med at fantasere om, hvordan sådan en lille en ser ud, hvad køn det bliver osv.

Jeg synes det er rigtig dejligt at du har en kæreste som bekræfter dig i at han også gerne vil have børn med dig, som fortæller dig, at hvis det skulle ske, så ville han også tage det ansvar, men samtidg siger han at det er fortidligt og du er for ung.

Jeg tror ...


Annonce

... godt at I vil kunne klare det, hvis det skulle ske nu, men der er mange andre ting, som I skal opleve sammen. Hvad med ringforlovelse og bryllup, romantiske rejser og middage i stearinlysets skær? Der er en masse romantik og drømme der, som du skal opleve først,- barnet kommer derefter.


Helens bog om dit barns udvikling
LÆS OGSÅ: "Helens bog om gråd og trøst" med masser af råd om bl.a. børn med kolik, high need babies, mareridt, raserianfald og separationsangst.

Jeg vil ikke komme med en masse formaninger om at du skal få dig en uddannelse først osv. for det har du sikkert hørt før. Jeg vil bare sige at du nok skal få dit barn, men tiden skal også være med jer og være med jer begge og du er stadig meget ung. Nyd din kæreste, oplev verden sammen med ham, kærligheden, livet. Jo mere I oplever sammen, jo tættere I kommer hinanden, jo mere parate vil I også være til at få et lille barn sammen, når den tid kommer.

Jeg ønsker dig held og lykke de næste mange år frem.

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerskeAnnoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Sele til barnevogn

Barnevognssele anvendes, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for sele i barnevognen fra de er 6 måneder gamle - nogle børn lidt før.

Du bør altid vælge en barnevognssele som er DVN mærket (Dansk Varefakta Nævn). Selen skal spændes fast i barnevognens bund og den må ikke kunne trækkes løs.

Selvom barnet ligger i DVN mærket sele, skal der altid være opsyn med et barn...

Læs mere i Babylex

Opbevaring af modermælk

Hvis du malker ud og vil gemme din mælk til senere, så bør du straks efter udmalkning hælde mælken på en engangsflaske, der lukkes og mærkes med navn, dato og evt. klokkeslæt. Umiddelbart herefter placeres mælken i køleskab eller fryser.

Holdbarhed for ny udmalket mælk:

3 døgn i køleskab ved maks. +5 C
3 måneder ved min. -18 C
Mælk, der ikke er optøet ved hjælp af varme, d.v.s. optøet i køleskab, kan holde sig 1 døgn i køleskab
Mælk, der er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine meget brugbare råd og ikke mindst for din omsorgsfulde respekt for børnene.

Tak fra Pernille
Sophus´ mor


Annonce