Annonce

Annonce

Brev:

Sygdom og manglende appetit - 9 mdr.


6. januar 2021

Kategori:
Alder:
9 mdr.

Sygdom og manglende appetit - 9 mdr.

Hej Helen.

Som jeg før har haft skrevet til dig, har vores datter haft mellemørebetændelse og det har hun faktisk stadigvæk og det har ramt rigtig hårdt på hendes appetit.

Hun har også alderen til, at appetitten generelt kan svinge meget, så en mellemørebetændelse gør det ikke bedre. Vi gik til lægen med hende d. 28/12 fordi hun nærmest ingenting ville spise medmindre hun var hos os, eller var med i køkkenet hvor vi kunne give hende lidt her og der. Hun nægtede pure at spise ved bordet, hun tog sig til ørene og blev rigtig ked af det. Og sådan er det stadigvæk. Hun kom på penicillin og vi skulle supplere med panodil indimellem. Det hjalp hende ikke, og vi var til ørelæge i mandags d. 4/1, hvor vi fik afvide hun har undertryk på begge øre samt væske i venstre øre. Ørelægen kunne godt forstå hun ikke har lyst til mad. Hun skal have lagt dræn i begge øre d. 14.

Hun har jo som sagt aldrig været madglad, og når hun så bliver ramt så hårdt ...


Annonce

... som nu, har hun jo slet ikke lyst til noget. Hun viser ikke tegn på at hun er sulten på noget tidspunkt, og vi gør som vi har gjort længe for at få mad i hende. Hun bliver selvfølgelig sat ved bordet, men der går kort tid før så rejser hun sig på højstolen, griber ud efter os, tager sig til ørene og bliver ked af det.

Mit spørgsmål til dig er:

- Skal vi lade værre med at give hende mad hos os, og i køkkenet eller skal vi sætte hende ved bordet og så lade hende få det hun vil (det har vi prøvet og det er næsten ingen måltider hun overhoved røre) det er som om, ved at der sker noget aktivitet, tænker hun ikke nær så meget over at spise og så går det nemmere. Det gik godt ved bordet før, hun grinte og vi lavede pjat imens vi spiste og hun elskede det. Nu kan vi slet ikke få et smil frem når hun skal have mad og før hun kom i udvikling hvor hun selv kun ville spise, tænder oveni og nu undertryk og væske på ørene.

Med venlig hilsen
Mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. november 2022 | Sygdom | 7 mdr.

Væske på ørene

Hej Helen Jeg har været til ørelæge med lillebror, og han var fyldt op med...

Læs hele brevet og Helens svar


11. november 2022 | Sovevaner | 7 mdr.

Opvågninger nat

Hej Helen Tak for dit svar på mit spørgsmål igår. Vi har idag haft succes...

Læs hele brevet og Helens svar


9. november 2022 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Mad - konsistens og portionsstørrelser

Hej Helen Nu er jeg nødt til at skrive til dig med flere spørgsmål vedr....

Læs hele brevet og Helens svar


5. november 2022 | Sovevaner | 10 mdr.

Hjælp til dreng på 10 mdr. med urolig nattesøvn

Hej, Helen. Vi har nydt godt af dine gode råd mange gange med vores ældste,...

Læs hele brevet og Helens svar


19. oktober 2022 | Sovevaner | 9 mdr.

Nattesøvn - hvad er holdbart i længden?

Hej Helen, Så er der opstået en ny situation med lillebror og søvn. Vi...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Spinalbedøvelse

Spinalbedøvelse er en bedøvelsesform, som bruges ved blandt andet kejsersnit. Man lægger bedøvelsen ind via en kanyle, som føres ind i rygmarvskanalen og kvinden bedøves fuldt fra taljen og ned.

Bedøvelsen gør som regel ikke særlig ondt at få lagt, og det tager meget kort tid at lægge den. Spinalbedøvelse har den fordel at kvinden er vågen under kejsersnittet og derfor kan følge med i fødslen af barnet - og også se barnet med det samme, barnet kommer ud. Der sættes en skærm op,...

Læs mere i Babylex

Brystspænding

Brystspænding forekommer hos mange kvinder i graviditeten. Ofte er netop brystspænding meget tidligt i graviditeten, for mange kvinder, det første tegn på at de er gravide.

Brystspænding forekommer ofte også i forbindelse med at amning etableres. I begyndelsen producerer kroppen lidt ekstra mælk som vil regulere sig ind efter barnets behov, og samtidig kommer der også lidt ekstra væske i brystvævet.

Hvis brystspændingen i forbindelse med amning er meget smertefuld...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce