Annonce

Annonce

Brev:

Min kæreste bliver mere og mere uinteresseret


7. juli 2016

Kategori:
Alder:
18 mdr.

Min kæreste bliver mere og mere uinteresseret

Hejsa Helen

Jeg ved ikke om dette er det helt rigtig forum, men nu giver jeg det et skud. 

Jeg er efterhånden ved at være temmelig frustreret, da jeg ikke kan finde ud af om det er mig der er helt galt på den og urimelig vedr. opdragelsen af vores søn. Det efterfølgende skal ikke læses som om jeg vil pege fingere af min kæreste, da det ikke er tænkt på den måde, men nok hurtig vil kunne fremstå sådan.

Jeg bor sammen med min kæreste og vores søn på 18mdr. Vi er begge sidst i 30’erne så burde være voksne :)

Mit helt store issue er, at det for mig virker som om min kæreste bliver mere og mere uinteresseret i os og vores hjem. Jeg føler min søn bliver mere og mere frustreret ligesom mig.

Da jeg har et temmelig krævende job, med svingende arbejdstider/nat arbejde og min kæreste for det meste kun har skiftende vagter om aften/nat, har vi forsøgt at deles om nattevagterne, i et forsøg på at vi begge kan få søvn nok. Min kæreste har ud over sit arbejde en ”hobby” som omhandler dyre velfærd/frivilligt arbejde, vil ikke gå i detaljer for at forblive anonym.

Problemet er nu at jeg føler denne hobby fuldstændig har opslugt hende og hun ikke prioritere noget i hjemmet mere andet end hendes hobby.

Nogen morgner når jeg står op, kan min søn stå og græde mens han bakker på døren til hans værelse, for at komme ud. Typisk vil kæresten ligge og sove ind på hans værelse, mens han damper rundt uden opsyn derinde. Jeg er flere gang kommet hjem, hvor hun ligger og sover på sofaen, mens han render frit rundt i huset uden at være under opsyn.

Hvis vi begge er hjemme, så er det næsten lige meget hvad hun gør, så hænger han i hendes bukseben og græder for at få opmærksomhed (ved godt det er normalt), men det underlig er at hvis jeg er alene med ham, så er det sjældent han pylre for at få opmærksomhed, fordi han hele tiden kan komme til mig og jeg er der for ham. Ved mig er hans pylre normalt mere grundet i at han er tørstig, træt osv. hvilket ret hurtigt kan fikses.

Når de står op om morgen vil hun typisk server noget mad for ham også snige sig ind på kontoret og lukke døren, for at lave hvad end det er hun laver på sin pc. Han kan så stå og skrige/banke på døren, indtil hun gider komme ud igen (jeg ved ikke præcist hvor længe han får lov til at være alene, men håber ikke vi snakker timer), når jeg kommer hjem om eftermiddagen, vil hans morgenmad så typisk stadig stå fremme, der er total ...


Annonce

... rodet og ofte vil der også ligge mad flere steder, fordi han går rundt med det hvis man ikke spiser sammen med ham.

Når jeg har ham forsøger jeg altid på at få ham til at spise omkring klokken 18:00 også falder han normalt i søvn omkring klokken 20:00. Det hænder han vågner for at få en sut eller lige skal nusses lidt om natten også plejer vi at stå op sammen når han vågner mellem 6 og 7. Typisk vil han sove hos mig nogle timer i løbet af natten, fordi han står op og kommer over til mig. Vi har en seng på hans værelse.
Når vi står op, får han noget at spise og et bad inden vi tøffer vi i vuggestuen mellem 7 – 8, hvorefter jeg køre på arbejde.

Når kæresten har ham, virker det som et stort kaos, uden nogen form for systematik. Han kommer i vuggestue mellem 8 og 10, hun tager ham ofte med ud (der hvor hun arbejder frivilligt) når hun henter ham i vuggestuen også kommer de hjem mellem 20 og 22. Han vil så typisk sove og ryge i seng, men aner ikke hvor meget eller hvad han har fået at spise. Hvis de er hjemme og hun putter ham er det er stort gang skrål/skrig og hun er pisse sur fordi han ikke bare falder i søvn når hun ligger ham.

Nu er det så jeg efterhånden er i tvivl om det bare er mig der går i små sko. Men kan ikke finde ud af om jeg er helt galt på den, når det irritere mig grænseløst, at jeg skal betale alle udgifter, lege butler for hende og værst af det hele føler min søn bliver mere og mere frustrer, når han for længe køre efter kærestens ”rytme”.

Lidt kækt sagt føler jeg lige nu at jeg har 2 børn, min lille søn og min kæreste som opføre sig som i umoden teenager.

Hun skal ikke lave sig om for at tilfredsstille mig, for det er ikke en holdbar løsning, hvis hun forsætter som nu, så går vi nok bare fra hinanden, men det er der ikke meget at gøre ved. Jeg er nok mest interesseret i min søns ve og vel. Hvis jeg er helt galt på den og bare går i for små sko, må jeg jo arbejde på det. Men hvis hendes opførsel ikke er sund for ham og han risikere at komme til skade, fordi hun ikke holder opsyn med ham, så er det en helt anden snak, som jeg har meget svært ved at acceptere.

Hvis jeg nævner ovenstående for hende, så bliver hun vildt fornærmet/sur og begynder at græde, så det er næsten umuligt for mig at gøre noget. Hun er meget stædig og alt skal helst gøres som hun vil have det, uden hun dog gider prioritere at vedligeholde det efterfølgende.

Med venlig hilsen
Den frustrerede far 

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

22. september 2023 | Sovevaner | 15 mdr.

Hjælp til søvn (15 mdr.)

Hej Helen Siden jeg sidst har skrevet til dig er der sket virkelig meget. Vi...

Læs hele brevet og Helens svar


5. september 2023 | Sovevaner | 17 mdr.

Eget værelse? - 17 mdr.

Kære Helen Jeg er simpelthen nødt til endnu engang at spørge om dine råd og...

Læs hele brevet og Helens svar


28. august 2023 | Diverse | 17 mdr.

Navlepilleri :)

Kære Helen Tak for dine altid gode råd! De har været guld værd. En lidt...

Læs hele brevet og Helens svar


22. august 2023 | Sovevaner | 21 mdr.

Sove på eget nyt værelse

Kære Helen. Min datter sover i øjeblikket hos os, da vi i vores lejlighed...

Læs hele brevet og Helens svar


5. august 2023 | Udvikling | 20 mdr.

Sprog - skelne mellem lyde og ord

Kære Helen Det går fortsat fremad med min datter på nu 20 måneder....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Fedtcreme - fedtprocent

Der findes rigtig mange forskellige cremer på markedet, og til behandling af børneeksem er det en god idé at vælge fedtcreme. Jo højere fedtprocent cremen har, jo mere fedtet og klistret vil den ofte være - og dermed også for mange mere ubehagelig. Derfor er det en god idé at vælge så fed en creme som muligt, som samtidig virker behagelig - og til behandling af børneeksem i ansigtet er det ofte en god idé at vælge en creme med en fedtprocent omkring 30-40%. Det er ofte også en god idé at...

Læs mere i Babylex

Muslingeskaller - brystvorte

Du kan købe muslingeskaller, også kaldet ammeskaller. Disse blev introduceret i Danmark omkring år 2000 og var meget populære. Senere blev de frarådet, fordi mange fik problemer med svampeinfektion i brystet netop i forbindelse med brug af ammeskallerne.

Da skallerne bæres direkte på brystet og inde i BH´en, skulle de have en helende virkning på ømme og revnede brystvorter - men skulle altså samtidig også kunne medføre svampeinfektion. Virkningen af ammeskaller/muslingeskaller...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil gerne, som så mange andre, takke dig for en helt usædvanlig god brevkasse. Som bosiddende i England har det betydet rigtig meget for mig at finde svar på dette og hint derhjemmefra. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide din kærlige holdning til tingende, og det har virkelig hjulpet mig meget at læse dine omhyggelige svar.

Mange kærlige hilsner
Sanne, mor til dreng 5 måneder


Annonce