Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke længere sove i barnevogn


28. februar 2023

Kategori:
Alder:
8 mdr.

Vil ikke længere sove i barnevogn

Hej Helen,

Jeg skriver til dig fordi min datter på 8,5 måned ikke længere vil sove i barnevogn. Hun har altid gerne ville sove i barnevognen, men har sovet de fleste af hendes lure i hendes slyngevugge.

Vi har generelt haft rigtig mange udfordringer og for nyligt fandt vi ud af hun havde mælkeallergi, refluks (som hun lige nu får medicin for) og forstoppelse selvom hun har afføringer hver dag. Derudover fik hun lagt dræn for en måned siden og lige inden var hun meget syg af en omgang strubehoste og nu har hun lige været syg med høj feber. Så hun har været igennem en del på kort tid.

Hun sover i sin seng om natten uden problemer, men det er ikke lykkes mig at få hende puttet til lure i hendes seng. Hun har den seneste måned ikke ville sove i hendes barnevogn og udover at det selvfølgelig låser os til hjemmet, så sidder hun selv og derfor vil vi selvfølgelig gerne helt væk fra slyngevuggen.

Generelt er ...


Annonce

... hun ikke længere særlig glad for barnevognen. Hun har altid elsket at ligge eller sidde og kigge og følge med, men hun bliver ked af det med det samme jeg sætter eller ligger hende i den. Jeg har prøvet at sætte hende op med legetøj og lidt at gnave på inden jeg kan se hun er træt. Jeg har også prøvet at komme hende derud inden hun blev træt, når hun er træt og når hun er rigtig træt. Jeg har også prøvet bare at rulle nogle ture med hende uden at putte hende for at få en god oplevelse. Når hun ikke vil sove i barnevognen og jeg så kommer hende i slyngevuggen bagefter falder hun ofte i søvn efter noget tid. Hun protestere dog generelt når hun skal sove lur selvom hun er træt. Hun bliver puttet på samme måde med hendes dyne, sut og nusseklud hver gang hun skal sove.

Hun har meget seperationsangst for mig og jeg skal helst være lige ved hende helt tiden. Jeg ved ikke om det kan have noget at sige.

På forhånd tak. :-)

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. maj 2024 | Udvikling | 6 mdr.

Triller kun til den ene side

Kære Helen Min søn er nu 6 måneder, og jeg syntes egentligt at han udvikler...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2024 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Får min søn kalk nok?

Hej Helen Min lille søn er nu blevet 6 måneder og han vejer nu ca. 7.5 kg og...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2024 | Kost og ernæring | 10 mdr.

Skære ned i erstatning, hvordan?

Kære Helen Jeg har en datter på 10,5 måneder, der har været fuldt...

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2024 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Drikker hun nok?

Kære Helen. Min datter på snart 7 måneder spiser ofte øllebrød eller...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2024 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Hyppigere afføring efter start med skemad

Hej Helen Tak for din brevkasse og dine gode bøger! Min søn, som nu er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Tilskudsblanding

En tilskudsblanding er en modermælkserstatning, der kan gives som tilskud til anden ernæring. Det vil sige, at barnet ikke kan leve af en tilskudsblanding alene.

En almindelig modermælkserstatning kan barnet få fra fødslen, hvor en tilskudsblanding ofte først anbefales fra 6 måneder, hvor barnet naturligt også får skemad.

Er du i tvivl kan du altid læse på pakken. Det vil fremgå af indholdsdeklarationen, hvorvidt der er tale om et fuldgyldigt præparat eller ej....

Læs mere i Babylex

Efterfødselsreaktion

Både mænd og kvinder kan få en efterfødselsreaktion - i Danmark rammes ca. 10-15% af nybagte mødre af en fødselsdepression, og ca. 7% af mændene får en depression i forbindelse med at blive far. Faktisk mener man at tallet for fædre kan være betydeligt højere, måske endda højere end antallet af kvinder der rammes.

Nogle af symptomerne kan være ens for både mænd og kvinder - begge køn kan f.eks. føle skyld, selvbebrejdelse, håbløshed og en følelse af ikke at være en god nok...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit hurtige svar - jeg ser altid tingene fra en anden vinkel når jeg læser dine svar - en vinkel som man ikke altid selv kan se tingene fra, når det er kørt lidt i hårdknude.

Glæder mig altid til at høre fra dig

Mange hilsner
Lillepigens mor


Annonce