Annonce

Annonce

Brev:

Aftenputning - 10 mdr.


24. april 2022

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Aftenputning - 10 mdr.

Hej Helen

Jeg har skrevet til dig før og fået råd som vi har brugt meget. Nu skriver jeg igen og egentlig med noget af den samme problematik , vi har fået styr på noget af det siden jeg skrev sidst men der er lige noget som vi lige ønsker at vende igen. :)

Vores datter på 10 mdr. som trives og udvikler sig på fuld skrue har meget svært ved at falde i søvn om aftenen.

Hun er på fast føde og får kun flaske til natten (180 ml) og sen aften (90 ml) som du tidligere har foreslået- hvilket har givet en roligere nat)

Hun kan vise træthedstegn og være Mega pylret i løbet af aftenen, og når vi så prøver at putte hende, ligger hun i sengen og får flaske og gnider sig i øjenene og lukker dem og ser bare Mega træt ud, pludselig bliver flasken skubbet ud og hun stiller sig op i sengen og så får den fuld skrue ,,, feeeeest. Hun er ikke ked af det men er bare klar på leg igen, som om der er en stor omgang superkræfter i sutteflasken. Så snart man ligger hende igen og ryggen rammer madrassen går der 0,1 sekund så er hun oppe igen…. Vi kan bruge 45-1,5 time nogen gange ….

Hun har altid været nem at putte, (pånær de sidste 2-3 måneder.) hun har aldrig været vant til at blive vugget eller sove på os eller noget i den retning. Til putningerne i ...


Annonce

... barnevognen falder hun selv i søvn i løbet af 10 min, nu uden flaske.

Vi har forsøgt først at putte hende kl 20.45 men uanset hvilket tidspunkt vi putter hende så er festen den samme …. Nogen gange er vi endt med at tage hende med ind i stuen igen selvom vi godt ved det ikke er nogen god ide, men samtidig sys vi jo heller ikke det er en god ide at forbinde sengen med fest…. Hmmmm… hvilket ben skal vi stå på?

Hun står op omkring 6.45-07.15
Sover 2 lure i løbet af dagen som nu vare ca. 1,5 hver (efter hun ikke får flaske .
Hun står typisk op fra 2 lur ca.15-15.15

Vi er virkelig udbrændte og frustreret over denne problematik hver evig eneste aften, vi har virkelig svært ved at finde fodfæste i hvad vi skal holde fast i.

Hun sover på eget værelse og er tryg ved dette. Vi har prøvet med aftengrød, bad, massage. (Hun har meget krudt i rumpetten så vi kan ikke få lov at give massage imens hun bare ligger) vi har prøvet med dæmpet lys på værelset hvor vi kigger på bøger og lidt mere stille lege men uden held. Jeg giver hver aften tryk massage efter hun har hoppet rundt i sengen, og dette beroligere hende når hun er klar til at ligge stille.

Håber på endnu et godt og dejligt råd fra dig.

Kærlig hilsen
to trætte og frustreret forældre

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

26. juni 2022 | Sovevaner | 9 mdr.

Putning - kan nu rejse sig op

Hej Helen. Min datter har hele sit liv været jordens nemmeste barn at putte...

Læs hele brevet og Helens svar


21. juni 2022 | Udstyr | 10 mdr.

Højstol med fodstøtte

Hej Helen Hvordan er det med højstole og fodstøtte? Vi har kørt...

Læs hele brevet og Helens svar


20. juni 2022 | Amning | 8 mdr.

Alkoholfri øl på 0,5 % kombineret med amning

Kære Helen Der er heldigvis kommet flere gode alkoholfri øl på markedet, og...

Læs hele brevet og Helens svar


20. juni 2022 | Kost og ernæring | 8 mdr.

E-numre til baby- og småbørn

Kære Helen Tak for din vejledning i forbindelse med min lille drengs...

Læs hele brevet og Helens svar


14. juni 2022 | Kost og ernæring | 10 mdr.

Skal vi vække for at give mælk

Hej Helen Vi har et dilemma som vi ikke helt kan blive enige om herhjemme...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Babymassage

Babymassage er en systematisk blød og blid form for massage, som oprindeligt stammer fra Indien. Nogle børn nyder at få babymassage, hvor andre børn ikke bryder sig særlig meget om det.

De fleste forældre vil, uden at tænke over det, naturligt have lyst til at kærtegne og berøre deres lille barn. Følg din egen lyst til hvad du og barnet godt kan lide. Børn har bedst af at blive rørt på en måde, hvor det er barnets reaktioner og signaler der er styrende.

Børn har...

Læs mere i Babylex

Vestibulærsans

Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.

Vestibulærsansen registrerer hovedets bevægelser i forhold til tyngekraften, og den hjælper os med at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi bevæger os. Dette sker via receptorer, som er beliggende i det indre øre....

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for dine lange svar, du er så dejlig fornuftig :) Jeg er glad for at læse, at du i det store og hele kan understøtte det, vi i forvejen har gjort.

Tak skal du have for dine svar

Venlig hilsen, mor til Sofia 8 måneder


Annonce