Annonce

Annonce

Brev:

Mellemørebetændelse trods dræn


5. december 2007

Kategori:
Alder:
17 mdr.

Mellemørebetændelse trods dræn

Hej Helen.

Ja, jeg har jo tidligere skrevet fordi vores datter var så syg hele tiden, og tilsyneladende vil det ikke rigtig blive bedre.... faktisk siden uge 38 har hun været syg med jævne mellemrum, kun med 3-4 dage frisk og så på den igen. De sidste mange uger har det været mellemørebetændelse.
Vi fik lagt dræn i midten af november, men allerede 14 dage efter fik hun mellemørebetændelse i først det ene øre (skulle bare dryppes) og nu igen i begge selv om vi har dryppet øret den sidste uge.

Jeg synes vi passer godt på hende, med lunt tøj, hue, hansker og hjemmesko. Hvad andet kan vi gøre? Vi forsøger at holde hende hjemme fra vuggestue så længe som muligt, og minimun en feberfri dag inden hun kommer afsted igen.

Og hvad er konsekvensen, hvis hun trods dræn bliver ved at få mellemørebetændelse?

Hvad mon vi kan gøre for at få hende ...


Annonce

... på ret køl igen? Eller skal vi bare lade tiden råde? Synes bare det er synd hun hele tiden skal være syg. Og det er hårdt for parforholdet, for det levner ikke meget tid og overskud til os forældre som par.
Selvom jeg synes at vi får god hjælp til at passe hende af og til, så bruger vi nærmest friaftenen/natten på at få sovet ud og ikke på hinanden, fordi vi er så trætte.

En kollega foreslog om hun måske kunne have jernmangel og deraf lavt imunforsvar, men det kan jeg ikke få til at hænge sammen, for hun er frisk nok, når hun ellers er rask, og der stortrives hun. Det skal da også nævnes at hun udvikler sig fint hele tiden, og næsten hver dag siger noget nyt :-)

Og hvor længe kan man vente med 15 mdr. vaccine og pneumokok vaccinen, det bliver vi ved med at må aflyse, fordi hun så bliver syg igen.

Med venlig hilsen
en træt og bekymret mor.

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?

Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

22. april 2025 | Sovevaner | 14 mdr.

Nu 14 måneder og i seng på anden måde - del III

Hej Helen, Det er ikke lykkedes for os.. i to aftener fald han i søvn...

Læs hele brevet og Helens svar


20. marts 2025 | Sovevaner | 15 mdr.

Nattesøvn og natteamning

Hej Helen Mange tak for en virkelig god brevkasse. Den har været helt...

Læs hele brevet og Helens svar


24. februar 2025 | Sovevaner | 15 mdr.

Tvillingedrenge sover meget uroligt og vågner konstant

Hej Helen Tusind tak for din gode brevkasse - den har hjulpet os mange...

Læs hele brevet og Helens svar


6. februar 2025 | Udvikling | 15 mdr.

Sidder ofte i W-stilling

Kære Helen Jeg har et kort spørgsmål i dag. Min datter, som nu er blevet...

Læs hele brevet og Helens svar


4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.

Mad har ingen interesse

Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Jordemoder

En jordemoder er uddannet til at hjælpe gravide, fødende og nye familier. Når du bliver gravid, så skal du i første omgang kontakte din læge. Lægen vil herefter automatisk sørge for at give besked til dit fødested, og dermed en jordemoder, som så vil indkalde dig til undersøgelse.

Som gravid er du, så vidt det er muligt, tilknyttet een jordemoder i hele graviditetsforløbet. Du (og din partner) vil blive kaldt til samtale og undersøgelser løbende gennem hele graviditeten, og I...

Læs mere i Babylex

Feber

Børns temperatur kan stige pludseligt. Dette skyldes, at deres evne til at kunne regulere temperatur ikke er fuldt udviklet. Den normale temperatur ligger mellem 36,5 og 37,5 grader celsius. Det er normalt, at temperaturen er ½ grad højere om aftenen end om morgenen.

Når temperaturen stiger, og der er tale om feber, vil barnet fryse, være koldt og blegt. Når feberen har fundet sit leje, bliver barnet derimod varmt og får blussende røde kinder. Et barn der har feber, skal have...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce