Annonce

Annonce

Svar: Dagplejeskift - 14 mdr.


7. oktober 2007

Kategori:
Alder:
14 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

OBS: Dette svar er mere end 3 år gammelt. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed. Dog kan der været kommet nye retningslinier og anbefalinger på området. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge søgefunktionen eller ved at læse videre under Diverse.

Hej med dig

Jeg synes faktisk at det er lidt urimeligt at Julie skal flyttes igen, jeg er helt enig med dig i at det ikke er barnets tarv, der umiddelbart varetages her og jeg kan godt forstå at du har været og er rigtig ked af det.

En ting er at hendes faste dagplejer er langtidssygemeldt, det kan jo ske og sådan er det. Herfra kommer hun så til nr. 2 dagplejer i 14 dage og så til en fast vikar (nr 3), hvor hun så har været lige siden og nu trives. Nu skal hun så præsenteres for nr. 4 og hvorlænge varer så det, skal hun så tilbage til sin gamle dagplejer, som trods det at hun har været der før vil være skift nr 5. Alt sammen inden for hvad... 6 måneder eller??? Nej jeg synes ikke det er rimeligt.

Så hvad kan I gøre? Er det muligt at skrive til lederen af dagplejen og ansøge om at jeres datter får lov til ...


Annonce

... at være hos den faste vikar, hvor hun nu er faldet til, indtil hendes egen dagplejer evt. er rask? Ville det være en idé at overveje vuggestue i stedet, så vil hun trods alt blive afleveret samme sted, der ville være have og udenomarealer, hun ville kunne sove ude osv. som hun er glad for - pædagogerne ville måske skifte en gang imellem på grund af sygdom, men stedet ville være det samme og børnene ligeså...


Helens bog om børn og opdragelse
LÆS OGSÅ: "Helens bog om børn og opdragelse" - tydelige voksne giver trygge børn

Jeg kan ikke give dig en løsning, for jeg ved godt at det er svært at være inde i det system, der hedder børnepasning. Men jeg er helt enig med dig i at det ikke er jeres datter tarv og jeg synes også I skal forsøge at forklare det og begrunde hvorfor I ikke synes hun skal udsættes for flere skift.

Krydser fingre for at I finder en god løsning for jer alle, stort knus herfra og rigtig meget held og lykke:o)

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerske



Annoncer

Sponsorerede artikler

Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet

Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...

Læs mere her



Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om diverse:

2. juli 2025 | Diverse | 7 mdr.

Varme i barnevogn

Hej Helen Her kommer så spørgsmål nummer 2: Hvordan er det med...

Læs hele brevet og Helens svar


29. april 2025 | Diverse | 10 mdr.

Indkøring af hjemmepasser

Kære Helen. Tak for dit sidste svar angående mad. Jeg synes, at det går...

Læs hele brevet og Helens svar


28. januar 2025 | Diverse | 0 mdr.

Svedproblemer efter fødslen

Kære Helen Så kom lillesøster til verden, og det er gået rigtig godt....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ammestillinger

Prøv dig frem med forskellige ammestillinger. Du kommer til at bruge mange timer på at amme og derfor er det vigtigt, at du gør dig det så behageligt som muligt.

Det er godt, hvis du kan hvile dig samtidig med at du ammer barnet og det er vigtigt, at du slapper af og ikke spænder i kroppen, hvis mælken skal løbe frit.

Sørg for god støtte til ryg og arme, når du sidder op, så du ikke får spændinger i skuldrene. Sid i en god stol, brug evt. puder i forskellige...

Læs mere i Babylex

Vestibulærsans

Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.

Vestibulærsansen registrerer hovedets bevægelser i forhold til tyngekraften, og den hjælper os med at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi bevæger os. Dette sker via receptorer, som er beliggende i det indre øre....

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annonce