Annonce

Annonce

Svar: Vælling - del 2


29. juli 2022

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske

Kære Signe

Hvor dejligt at høre, at det er gået så godt med flasken :) Det er rigtig dejligt, at Elias både accepterer flasken og vællingen - og det er også rigtig fint, at du indtil videre også bibeholder amning, så du på den måde hjælper til med at opretholde din mælkeproduktion:)

Jeg tænker ikke, at han spiser store mængder hos dig, når du efter flasken med vælling lægger ham til brystet. Det vil stadig stimulere dig, og han får også mælk fra dig, men det handler sandsynligvis mere om genkendelighed og dermed tryghed for Elias, når han efterfølgende falder til ro på denne måde. Det lyder bare super og rigtig rart for jer begge:)

Jeg tænker derfor også, at det vil være rigtig fint, at mormor giver Elias en flaske vælling, når han skal passes af hende, og hun skal ikke også give ham din mælk af ...


Annonce

... flaske. Det er ikke to forskellige slags mælk, som han har behov for, men mere et sutte- og nærhedsbehov, der skal dækkes :)

Det vil være rigtig fint at tilbyde ham 180-200 ml, som det passer, når du blander, og så kan han tage den mængde, som han umiddelbart viser behov for.


Helens bog om børn og søvn
LÆS OGSÅ HELENS BESTSELLER: "Helens bog om børn og søvn" - sådan får du dit barn til at sove

Jeg kan se, at han bruger sut. Det vil derfor være rigtig godt, hvis mormor kan afslutte flasken med en sut, da det vil minde lidt om at blive lagt til brystet efterfølgende. Mormor kan også sidde med ham, som du plejer at gøre, og hun kan putte ham, som du gør. Det vil være rigtig fint, at mormor forsøger at efterligne jeres normale putteritual så meget som muligt :)

Håber du kan bruge dette lidt videre, og igen - hvor dejligt, at det lyder til at virke hos jer:) Hold endelig fast i det :) Og nyd jeres friaften :)

Rigtig god weekend!

Med venlig hilsen

Helen Lyng Hansen

sundhedsplejerske



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?

Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...

Læs mere her



Læserne anbefaler disse svar fra Helen Lyng Hansen om sovevaner:

9. maj 2025 | Sovevaner | 3 år, 2 mdr.

Middagslur - 3 år, 2 mdr.

Hej Helen Endnu et spørgsmål angående min datter på 3 år. Min datter...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.

Lang putning - 21 måneder

Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2025 | Sovevaner | 14 mdr.

Nu 14 måneder og i seng på anden måde - del III

Hej Helen, Det er ikke lykkedes for os.. i to aftener fald han i søvn...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2025 | Sovevaner | 3 mdr.

Gråd i barnevogn - del 2

Kære Helen Jeg har nu forsøgt at bruge nogle af dine råd ift min datter på...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.

Mor kan ikke putte - 10 mdr.

Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Psykisk udvikling børn

Lige fra dit barn bliver født, er det aktivt kommunikerende. Det har brug for at blive taget op, holdt om, trøstet og beroliget, snakket med, kærtegnet osv.

Børn vil altid have brug for at blive set og hørt. De har brug for at vide, at de har en vigtig plads i familien, og at det er dejligt at være sammen med dem. Barnets psykiske udvikling skal støttes, fra barnet er nyfødt og hjælpeløst, og til det vokser op og gradvist bliver mere og mere selvstændigt.

I en...

Læs mere i Babylex

Astma

Børn med astma trækker ikke vejret på samme måde som vi andre. Når man har astma, så snører luftvejene sig sammen, passagen for luft ind og ud af lungerne bliver mindre og barnet har derfor svært ved at trække vejret.

Astma er det man kan kalde for en lungesygdom og børn med astma vil ofte have anfald, hvor de tydeligt har problemer med vejrtrækningen. Under et astmaanfald vil barnet få en hvæsende, pibende vejrtrækning, kvælningsfornemmelse, vedvarende hoste og nogle gange også...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en god brevkasse. Den har i mange sammenhænge givet mig brugbare svar på de spørgsmål, der dukker op for en førstegangsmor.

De bedste hilsener
Den forvirrede førstegangsmor


Annonce