Brev:
Vil have mor hele tiden
Hej Helen.
Jeg har en dejlig dreng på 16 måneder. Han trives i vugeestuen, spiser godt, er (lige nu) dejlig nem at putte og sover godt om natten.
Min udfordring er, at han er meget morsyg for tiden og vil op til mig og følger efter mig hele tiden. Han græder, når jeg vender ryggen til ham. Udfordringen er også, at min mand og jeg ikke er helt enige om, hvordan vi skal arbejde med, at han er så morsyg.
Min mand synes, at jeg skal flytte vores søn væk fra mig, når jeg f.eks. er ved at ordne vasketøj og han står og græder og vil op. Min mand synes, at jeg skal blive med at sætte ham hen i sit lege område indtil han falder til ro. Jeg synes bare ikke, at han falder til ro af sig selv. Derudover mener han, at vores søn bare kan komme hen ...
... til ham, hvis han vil trøstes. Han mener, at hvis jeg tager ham op efter noget tid (hvor han stadig græder), når jeg er færdig med vasketøjet, så har han (vores søn) vundet. Så lærer han, at han kan græde for at få sin vilje, mener min mand.
Jeg er ikke enig. Jeg mener ikke, at så lille en dreng kan finde ud af at græde til han "vinder". Jeg har brug for at anerkende, at han må have brug for tryghed eller lignende, siden han græder så meget.
Jeg har prøvet at gøre det på min mands måde, men det er for hårdt for mig. Hvad vil du råde mig/os til at gøre?
Jeg vil gerne støtte min mand i at være far på hans måde, men jeg har brug for at finde en måde, hvor det ikke bare er mig, der skal afvise og min søn, der græder.
Venlig hilsen
Julie
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
18. juni 2025 | Opdragelse | 13 mdr.
Vil ikke spise (selv), sidde i højstol eller i bad
Kære Helen, Vi har lidt forskellige udfordringer som vi har forsøgt at...
9. juni 2025 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Min mand har fået nyt job og skal arbejde på turnus (14 dage ude...
23. maj 2025 | Sovevaner | 15 mdr.
Problemer med rytme og dagslure
Kære Helen Vores søn på snart 16 mdr er landet i en meget dårlig søvnrytme....
21. maj 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
Kære Helen Vores lille dreng er nu blevet 13 måneder og vågner kun 0-2 gange...
22. april 2025 | Sovevaner | 14 mdr.
Nu 14 måneder og i seng på anden måde - del III
Hej Helen, Det er ikke lykkedes for os.. i to aftener fald han i søvn...
Viden om børn:
Navlestrengsblod - stamceller
Navlestrengsblod - det vil sige, det blod, som er tilbage navlestrengen og moderkagen efter fødslen - indeholder stamceller. Disse celler har hjulpet dit barn med at udvikle organer, blod, væv og immunsystem gennem hele graviditeten.
I dag forskes der meget intenst i brugen af stamceller, og håbet er at kunne gøre noget ved en række sygdomme, som i dag er uhelbredelige, fordi manglende eller ødelagte celler visse steder i kroppen ikke bliver dannet igen. Der findes mange...
Hormonbehandling
Hormonbehandling i forbindelse med fertilitet bliver brugt til at stimulere æggestokkene til at udvikle og modne flere ægblærer (follikler). Ved en almindelig cyklus udvikles normalt én ægblære, og ved hormonstimulation tilstræber man, at der modnes mindst 4 æg. I nogle tilfælde kan der udtages mellem 8-12 æg.
Der findes forskellige typer af hormonbehandling, og hvilken type der vælges afhænger af den enkelte kvinde, årsagerne til barnløshed, og evt. tidligere...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.