Brev:
Sygdom og manglende appetit - 9 mdr.
Hej Helen.
Som jeg før har haft skrevet til dig, har vores datter haft mellemørebetændelse og det har hun faktisk stadigvæk og det har ramt rigtig hårdt på hendes appetit.
Hun har også alderen til, at appetitten generelt kan svinge meget, så en mellemørebetændelse gør det ikke bedre. Vi gik til lægen med hende d. 28/12 fordi hun nærmest ingenting ville spise medmindre hun var hos os, eller var med i køkkenet hvor vi kunne give hende lidt her og der. Hun nægtede pure at spise ved bordet, hun tog sig til ørene og blev rigtig ked af det. Og sådan er det stadigvæk. Hun kom på penicillin og vi skulle supplere med panodil indimellem. Det hjalp hende ikke, og vi var til ørelæge i mandags d. 4/1, hvor vi fik afvide hun har undertryk på begge øre samt væske i venstre øre. Ørelægen kunne godt forstå hun ikke har lyst til mad. Hun skal have lagt dræn i begge øre d. 14.
Hun har jo som sagt aldrig været madglad, og når hun så bliver ramt så hårdt ...
... som nu, har hun jo slet ikke lyst til noget. Hun viser ikke tegn på at hun er sulten på noget tidspunkt, og vi gør som vi har gjort længe for at få mad i hende. Hun bliver selvfølgelig sat ved bordet, men der går kort tid før så rejser hun sig på højstolen, griber ud efter os, tager sig til ørene og bliver ked af det.
Mit spørgsmål til dig er:
- Skal vi lade værre med at give hende mad hos os, og i køkkenet eller skal vi sætte hende ved bordet og så lade hende få det hun vil (det har vi prøvet og det er næsten ingen måltider hun overhoved røre) det er som om, ved at der sker noget aktivitet, tænker hun ikke nær så meget over at spise og så går det nemmere. Det gik godt ved bordet før, hun grinte og vi lavede pjat imens vi spiste og hun elskede det. Nu kan vi slet ikke få et smil frem når hun skal have mad og før hun kom i udvikling hvor hun selv kun ville spise, tænder oveni og nu undertryk og væske på ørene.
Med venlig hilsen
Mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
29. april 2025 | Diverse | 10 mdr.
Kære Helen. Tak for dit sidste svar angående mad. Jeg synes, at det går...
10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.
Opvågninger om natten - 8.5 måned
Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...
23. marts 2025 | Udvikling | 10 mdr.
Hej Helen Vores dreng, som nu er blevet 10 måneder, er startet i dagpleje....
Viden om børn:
Dåb
Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret eller til præsten ved den kirke, hvor I gerne vil have jeres barn døbt. I aftaler så i fælleskab et tidspunkt for dåben, og I mødes også og taler om dåbsritualet, og hvordan det hele foregår.
I de fleste kirker foregår barnedåben som en del af søndagsgudstjenesten, men i nogle kirker arrangeres særlige dåbsgudstjenester f.eks. om lørdagen.
Før dåben skal I vælge mindst 2 og...
Flyverdragter til børn
Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.
Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.