Brev:
Vejledning om søvnproblemer - 22 mdr.
Hej
Vi har nu igen brug for lidt vejledning.
De sidste 2 mdr har Christoffer været meget svær at få til at sove samt har rigtige mange marieter i løbet af natte, så der er ikke meget søvn til os, og vi er ved at være godt udkørte.
Aften forløber således:
Spise aftensmad kl 1730 hvor vi derefter leger lidt inden vi skal i bad,(som han heller ik gider for tiden, så det bliver til hver anden dag) børste tænder og ha nattøj på. Så sidder han hos os i stuen og hygger mens vi ser lidt godnat teletubbies og får lidt mælk, banan, grød eller vand alt efter hvor meget aftensmad han har spist og derefter iseng. så starter balladen.
Det er kun mig der kan lægge ham, når han bliver lagt bliver han puttet med klud og dynen, jeg ...
... holder ham i hånden og vi snakker lidt om dagen der er gået, og han er helt rolig, så siger jeg godnat og går, men han begynder staks at råbe "mor kom" igen og igen: Vi er nu nået dertil hvor det tager flere timer at får ham til at sove. Jeg går frem og tilbage med nogle minuters mellemrum og trækker den længere og længere. Han bliver lagt kl 1900 som er et passende tidspunkt for ham.
Hvad er det jeg gør forkert, jeg giver ham alt den trykhed, forståelse og kærlighed. Jeg syntes jeg har prøvet alle levende råd, såsom at sidde og holde i hånd til han er faldet i søver, som så tager endnu længere tid og uanset hvor tungt han sover, vågner han når jeg slipper hans hånd.
Håber du kan hjælpe os med nogle gode råd.
Med venlig hilsen
Muddi
Annoncer
Sponsorerede artikler
Pas godt på babynumsen i sommervarmen
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.
For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.
Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...
2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.
Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
Viden om børn:
Fontanellen
Det bløde punkt, som barnet har oven i hovedet, kaldes fontanellen. Barnet fødes med flere fontaneller, som er de steder, hvor kranieknoglerne mødes og endnu ikke er vokset sammen. Når barnet skal fødes, er det rigtig smart, at kranieknoglerne er bevægelige, så hovedet lettere kan komme igennem fødselsvejen. Samtidig sikrer bevægeligheden, at der er plads til, at barnets hjerne kan vokse.
Der sker ikke noget ved at røre forsigtigt ved fontanellen, og du kan roligt rede med en...
Mælkedranker
Nogle børn drikker så meget mælk, at det tager pladsen op for den egentlige mad. Disse børn kalder man for mælkedrankere.
De første 6 måneder vil det lille barn naturligt leve af mælk, men i takt med at barnet bliver ældre, begynder at spise mere og mere rigtig mad, så er det vigtigt, at mængden af mælk skrues gradvist ned. Hvis barnet gennem for lang tid lever mest af mælk, vil barnet kunne komme til at mangle vigtige næringstoffer - som naturligt indtages via en almindelig sund...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.