Annonce

Annonce

Ammestillinger


27. februar 2013

Prøv dig frem med forskellige ammestillinger. Du kommer til at bruge mange timer på at amme og derfor er det vigtigt, at du gør dig det så behageligt som muligt.

Det er godt, hvis du kan hvile dig samtidig med at du ammer barnet og det er vigtigt, at du slapper af og ikke spænder i kroppen, hvis mælken skal løbe frit.

Sørg for god støtte til ryg og arme, når du sidder op, så du ikke får spændinger i skuldrene. Sid i en god stol, brug evt. puder i forskellige størrelser under armene og i lænden.
Hvis du ammer liggende, kan det være dejligt med en pude under hovedet.

Af forskellige ammestillinger kan nævnes:

Den traditionelle stilling, hvor barnet ligger i ...


Annonce

... din favn.

Tvillingestillingen, hvor barnet ligger med hovedet ved brystet og kroppen ud under din arm - forestil dig, at du skulle amme to børn samtidig, en ved hvert bryst.

Liggende stilling, hvor du ligger på siden, mave mod mave med barnet og barnet dier af dit nederste bryst.

Sørg for at dit barn altid ligger lige for brystet, barnet må ikke trække skævt og du må ikke have fornemmelsen af at "dit barn er ved at falde". I skal begge opleve amningen afslappende og behagelig.

Ammestillinger har betydning for, hvordan barnet får fat på brystet, og når du ammer i forskellige stillinger, så hjælper du dit barn til at stimulere og "tømme" brystet bedst muligt.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit svar på min sidste henvendelse. Jeg blev i meget bedre humør efter at have læst det. Min mand og jeg har talt en masse sammen, og der er faldet ro over hverdagen igen. Tusinde tak!

Ermelin - mor til pige på 3 måneder


Annonce