Annonce

Annonce

Sund nakke - stærk, afspændt og smertefri


22. januar 2017

Forfatter:
Anders Berget og Lennart Krohn-Hansen
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
194
Pris:
249
ISBN:
9788740611915
Sund nakke - stærk, afspændt og smertefri

Læs omtalen af "Sund nakke - stærk, afspændt og smertefri " under annoncen ...


Annonce

Rigtig mange mennesker døjer med smerter i nakken, og det kan være hæmmende for dagligdagens gøremål og lægge en dæmper på trivsel. For nogle bliver det så slemt, at man helt glemmer, hvordan det er ikke at have ondt.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, er den normale behandling ofte begrænset til "brandslukning" af problemerne i de værste perioder. Der er med andre ord aldrig tid til at sætte sig ind i årsagerne til, at du har ondt i nakken, eller til at se på, hvordan du kan ændre hverdagen, så du får det bedre og blive smertefri.

I Sund nakke byder nogle af Skandinaviens førende eksperter ind med forslag til, hvordan du får en sund nakke.

Bogen består af øvelser og træning, samt en opfordring til at se på de faktorer i hverdagen, der er årsag til smerterne.

Om forfatterne
Lennart Krohn-Hansen og Anders Aasen Berget er fysioterapeuter og internationalt udgivne forfattere. De har skrevet og udgivet flere bøger og hjulpet mange til færre smerter og en stærkere hverdag.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Når man læser din brevkasse får man indtryk af at mødre har lettere ved at betro sig til dig via brevkassen, samt at du ligesom kan noget i forhold til at "ramme" plet i forhold til, hvad det er folk har behov for.

For mit vedkommende har dine svar kunne give mig noget andet og mere værdifuldt i forhold til min rolle som mor som mine egne sundhedsplejersker (jeg har haft en 4 - 5 stykker) ikke har kunne give mig.

Tak fra en taknemmelig mor


Annonce