Annonce

Annonce

Buster Baktus: Den store vaskehænderbog


13. februar 2010

Forfatter:
Ulrik T. Skafte
Forlag:
Turbine forlaget
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
32
Pris:
238
ISBN:
9788770901826
Buster Baktus: Den store vaskehænderbog

Læs omtalen af "Buster Baktus: Den store vaskehænderbog" under annoncen ...


Annonce

Hvert eneste småbarn må gennemsnitligt blive hjemme i 12 dage om året, fordi barnet er sygt. Det er ikke alene synd for barnet, men det betyder også, at mor eller far må blive hjemme fra arbejde for at passe barnet. De mange sygedage som følge af snotnæser og manglende hygiejne belaster både forældre og institutioner.

Så det er bare med at komme igang ved håndvasken. Børnene i børnehaver og indskolingen kan få hjælp til at lære at vaske hænderne ordentligt med den nye morsomme billedbog Buster Baktus: Den store vaskehænderbog, der er skrevet af Ulrik T. Skafte.

Historien foregår dybt nede i en snavset og beskidt fold på hænderne af drengen Mikkel, Her lever en masse bakterier. Bakterierne hygger sig rigtigt og breder sig, fordi Mikkel aldrig vasker hænder. Det får store konsekvenser. Børnehaven må lukke, fordi alle er syge. Først da Mikkel og alle de andre børn lærer at vaske hænder, bliver det hele bedre igen.

Bogen Buster Baktus: Den store vaskehænderbog er en del af den kendte serie "Lille Bi zoomer ind på ..." og sidst i bogen finder du en vaskehænder-guide til børnene og infosider til forældre, pædagoger og lærere.

Om forfatteren:
Ulrik T. Skafte bog i Århus og kalder mig selv multiskribent, der mest producerer tekster for børn og unge. Et par digtsamlinger er det dog blevet til, men ellers er det romaner, billedbøger, højtlæsningsbøger og fagbøger for børn, han skriver. Han er bl.a. også forfatter til bøgerne "Farvel Sut", "Sophies mor flytter" og "Tobias siger farvel til vuggestuen".


Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce