Annonce

Annonce

Mit livs største tigerspring


15. november 2015

Forfatter:
Charlotte Heje Haase
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
218
Pris:
249
ISBN:
9788763837545

Læs omtalen af "Mit livs største tigerspring " under annoncen ...


Annonce

Kan lyden af en defekt emhætte erstatte en sut? Hvorfor laver en nybagt mor vandfaldsrislen mellem tænderne om natten? Kan man virkelig downloade en app over babyers tigerspring, der passer perfekt med barnets udvikling og interval-sindssyge? Og hvad med morens? Mit livs største tigerspring er en bundærlig og uhøjtidelig beretning om at være nybagt mor , om at famle i blinde, og om at elske helt ud i fingerspidserne.

Nybagte mødre lever i dag i en paradoksal virkelighed med idealer om mere nærvær, økologi og back to basics. Der er mange løftede pegefingre og gode råd, og vi arbejder som aldrig før, lever i sammenbragte familier, og så i en tid, hvor caféer og omgivelser i et hele taget helst er fri for gråd og amning.

Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, fortæller sin personlige og sårbare beretning fra barslen - med alle sine usikkerheder, bekymringer og vanvittige lykkestunder, der kendetegner den første tid som mor.

Mit livs største tigerspring er en humoristisk og varm beretning, mange kvinder vil kunne spejle sig i.

Charlotte Heje Haase er forfatter, sociolog og klummeskribent. Hun har tidligere udgivet bøgerne 1001 tårs tøsetanker, Skydykker uden faldskærm og Generation multiorgasme. Til dagligt er hun redaktionschef på magasinet Psykologi.

Køb bogen "Mit livs største tigerspring " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Selvfølgelig har jeg en tilknyttet kommunal sundhedsplejerske, men jeg er super glad for mit medlemskab hos NetSundhedsplejerkse.dk, da der dukker mange spørgsmål op i løbet ugen med en lille ny og jeg kan kun anbefale det.

Camilla Martin


Annonce