Annonce

Annonce

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne


2. juni 2009

Forfatter:
Sille Kongstad, Line Thit Klein
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
194
Pris:
269
ISBN:
9788763810715
Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne

Læs omtalen af "Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne" under annoncen ...


Annonce

Sko-dyr, tampon-elg, rysteglas, skraldsmykker, juletræ af hygiejnebind ... Alle mødres guide til supersjov med ungerne er en gave til alle, som har lyst til at lave kreative ting med deres børn, som som synes, at de skal købe en hel hobbybutik for at komme igang.

Du behøver faktisk slet ikke gå uden for en dør for at komme igang. Du har nemlig allerede alt, du behøver derhjemme: Skuresvampe, skumgummi-klude, avispapir, stofrester, vat, hygiejnebind, tamponer, garn, papkasser, papir og karton. For ikke at tale om alt det, der er røget på loftet eller i kælderen: Mors gamle tasker, maleriet af kronhjorten der drikker af den blanke sø, legetøjet ungerne ikke gider lege med mere og så alt der, du ikke aner hvor kommer fra. Op med det, en unge på hver side og så igang.

Inspiration, leg og nærvær lyser nemlig ud af denne vidunderlige og smukt illustrerede idébog. Gå på opdagelse i legetøjskasserne og i badeværelset, i skuffer og i skabe. Alle vegne gemmer der sig intet mindre end en skatkiste fyldt med ting til mange legestunder samen med dine unger. Der er både idéer der kan laves af børn alene, men du liiiige skal ordne noget andet, idéer far er nem at få med på, idéer til at pimpe ungernes gear, og idéer der kan laves sammen med kammeraterne. Og bedst af det hele: Alting er let at gå til og kan lave af alle - uden undtagelse!

Idé og foto:

Sille Kongstad født 1975, uddannet lærer og bruger det meste af sin tid, ud over at være mor, med at bygge møbler, dukkehuse, gynger og male, tegne, sy og kreere alt muligt, hun bliver inspireret af i blade, butiksvinduer, på gaden - eller af sine tre unger: Anne på 8, Ida på 4 og lille Ville på 1 år.

Line Thit Klein født 1977, en af Danmarks mest efterspurgte fotografer, hun har blandt andet fotograferet forsidebilledet til min egen bog "Du bliver en skøn mor" og hun har også stået bag billederne i f.eks. Køkkenrevolution på høje hæle. Hun elsker kreative projekter. Desværre har hun tendens til at begynde på 10 forskellige af gangen. Derudover er hun mor til Vega på 2 år og Filuka på 5 måneder.

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne er 99 kreative idéer til hvad I kan lave af ting, I har derhjemme. En sjov og anderledes idébog.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Få det perfekte, glødende og sunde look med Skøn Skincare

Hvis du ønsker at nyde velvære og luksus uden parfume, er der heldigvis mange lækre produkter, der kan give dig denne oplevelse. Gravide, småbørnsforældre og personer med parfumeallergi har ofte problemer med at finde produkter, der giver velvære og luksus uden parfume. Her introduceres SKØN ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

1000 tak for din altid varme og kærlige måde at gribe udfordringerne an på - det er helt rigtig for mig!
Jeg nyder både dine personlige svar til mig, men bestemt også de svar du giver til andre.

Tak,
Mor til pige på 15 måneder


Annonce