Annonce

Annonce

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne


2. juni 2009

Forfatter:
Sille Kongstad, Line Thit Klein
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
194
Pris:
269
ISBN:
9788763810715
Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne

Læs omtalen af "Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne" under annoncen ...


Annonce

Sko-dyr, tampon-elg, rysteglas, skraldsmykker, juletræ af hygiejnebind ... Alle mødres guide til supersjov med ungerne er en gave til alle, som har lyst til at lave kreative ting med deres børn, som som synes, at de skal købe en hel hobbybutik for at komme igang.

Du behøver faktisk slet ikke gå uden for en dør for at komme igang. Du har nemlig allerede alt, du behøver derhjemme: Skuresvampe, skumgummi-klude, avispapir, stofrester, vat, hygiejnebind, tamponer, garn, papkasser, papir og karton. For ikke at tale om alt det, der er røget på loftet eller i kælderen: Mors gamle tasker, maleriet af kronhjorten der drikker af den blanke sø, legetøjet ungerne ikke gider lege med mere og så alt der, du ikke aner hvor kommer fra. Op med det, en unge på hver side og så igang.

Inspiration, leg og nærvær lyser nemlig ud af denne vidunderlige og smukt illustrerede idébog. Gå på opdagelse i legetøjskasserne og i badeværelset, i skuffer og i skabe. Alle vegne gemmer der sig intet mindre end en skatkiste fyldt med ting til mange legestunder samen med dine unger. Der er både idéer der kan laves af børn alene, men du liiiige skal ordne noget andet, idéer far er nem at få med på, idéer til at pimpe ungernes gear, og idéer der kan laves sammen med kammeraterne. Og bedst af det hele: Alting er let at gå til og kan lave af alle - uden undtagelse!

Idé og foto:

Sille Kongstad født 1975, uddannet lærer og bruger det meste af sin tid, ud over at være mor, med at bygge møbler, dukkehuse, gynger og male, tegne, sy og kreere alt muligt, hun bliver inspireret af i blade, butiksvinduer, på gaden - eller af sine tre unger: Anne på 8, Ida på 4 og lille Ville på 1 år.

Line Thit Klein født 1977, en af Danmarks mest efterspurgte fotografer, hun har blandt andet fotograferet forsidebilledet til min egen bog "Du bliver en skøn mor" og hun har også stået bag billederne i f.eks. Køkkenrevolution på høje hæle. Hun elsker kreative projekter. Desværre har hun tendens til at begynde på 10 forskellige af gangen. Derudover er hun mor til Vega på 2 år og Filuka på 5 måneder.

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne er 99 kreative idéer til hvad I kan lave af ting, I har derhjemme. En sjov og anderledes idébog.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 189,95

Du sparer: 60,00

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annoncer

Annonce