Annonce

Annonce

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne


2. juni 2009

Forfatter:
Sille Kongstad, Line Thit Klein
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
194
Pris:
269
ISBN:
9788763810715
Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne

Læs omtalen af "Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne" under annoncen ...


Annonce

Sko-dyr, tampon-elg, rysteglas, skraldsmykker, juletræ af hygiejnebind ... Alle mødres guide til supersjov med ungerne er en gave til alle, som har lyst til at lave kreative ting med deres børn, som som synes, at de skal købe en hel hobbybutik for at komme igang.

Du behøver faktisk slet ikke gå uden for en dør for at komme igang. Du har nemlig allerede alt, du behøver derhjemme: Skuresvampe, skumgummi-klude, avispapir, stofrester, vat, hygiejnebind, tamponer, garn, papkasser, papir og karton. For ikke at tale om alt det, der er røget på loftet eller i kælderen: Mors gamle tasker, maleriet af kronhjorten der drikker af den blanke sø, legetøjet ungerne ikke gider lege med mere og så alt der, du ikke aner hvor kommer fra. Op med det, en unge på hver side og så igang.

Inspiration, leg og nærvær lyser nemlig ud af denne vidunderlige og smukt illustrerede idébog. Gå på opdagelse i legetøjskasserne og i badeværelset, i skuffer og i skabe. Alle vegne gemmer der sig intet mindre end en skatkiste fyldt med ting til mange legestunder samen med dine unger. Der er både idéer der kan laves af børn alene, men du liiiige skal ordne noget andet, idéer far er nem at få med på, idéer til at pimpe ungernes gear, og idéer der kan laves sammen med kammeraterne. Og bedst af det hele: Alting er let at gå til og kan lave af alle - uden undtagelse!

Idé og foto:

Sille Kongstad født 1975, uddannet lærer og bruger det meste af sin tid, ud over at være mor, med at bygge møbler, dukkehuse, gynger og male, tegne, sy og kreere alt muligt, hun bliver inspireret af i blade, butiksvinduer, på gaden - eller af sine tre unger: Anne på 8, Ida på 4 og lille Ville på 1 år.

Line Thit Klein født 1977, en af Danmarks mest efterspurgte fotografer, hun har blandt andet fotograferet forsidebilledet til min egen bog "Du bliver en skøn mor" og hun har også stået bag billederne i f.eks. Køkkenrevolution på høje hæle. Hun elsker kreative projekter. Desværre har hun tendens til at begynde på 10 forskellige af gangen. Derudover er hun mor til Vega på 2 år og Filuka på 5 måneder.

Alle mødres guide til SUPERSJOV med ungerne er 99 kreative idéer til hvad I kan lave af ting, I har derhjemme. En sjov og anderledes idébog.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

tusind tak for en eminent brevkasse, den har jeg fundet og finder meget trøst og viden i.

Mor til dreng 16 måneder


Annonce