Annonce

Annonce

Min ven med autisme


12. marts 2021

Forfatter:
Ellen Sabin
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
60
Pris:
229
ISBN:
9788797259306
Min ven med autisme

Læs omtalen af "Min ven med autisme" under annoncen ...


Annonce

Bogen Min ven med autisme lærer dig om autisme og nogle af de forskellige kvaliteter, som mennesker med autisme har. Du får en indsigt i autisme, og du introduceres også for nogle af de udfordringer, som mennesker med autisme står over for.

Bogen støtter samtidig læserens personlige rejse mod at værdsætte og respektere folks forskelle. Det er en samtalestarter, en aktivitetsbog og et pædagogisk værktøj, der opfordrer børn og voksne til at ”gå i andres sko”, så de lærer at behandle andre på samme måde, som de selv ønsker at blive behandlet.

Bogen er ideel til børn fra 6 år+ samt familiemedlemmer, der har brug for at kunne sætte sig i barnet sted. Den kan bruges i klassesammenhænge eller til gruppesport, hvor de kan opnå en bedre forståelse for deres kammerat, der har autisme.

Bogen er oversat fra amerikansk, hvor den har været brugt til at hjælpe med at lancere den første World Autism Awareness Day samt i mange skoler og husstande for at hjælpe til en bedre forståelse og accept for mennesker med autisme.

Bogen er til dig, der gerne vil "Lære nye ting og få nye venner ... Og når en med autisme betyder noget for dig".

Om forfatteren
Ellen Sabin er en prisvindende børnebogsforfatter. Hun udvikler bøger om positive rollemodeller, hun omfavner vores forskelligheder og forsøger med sine bøger at udvide vores forståelse af verden. Hun har ud over bogen om Autisme også lavet bøger med titler som "The Giving Book", "The Hero Book", "The Healing book", "The Special Needs book" m.fl.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce