Annonce

Annonce

Verdens 100 mest truede dyr


4. marts 2021

Forfatter:
Sebastian Klein
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
216
Pris:
200
ISBN:
9788711915646
Verdens 100 mest truede dyr

Læs omtalen af "Verdens 100 mest truede dyr" under annoncen ...


Annonce

Sebastian Klein sætter i bogen "Verdens 100 mest truede dyr" fokus på truede dyr, deres levesteder og den naturkrise, verden står overfor.

Køber du bogen, hjælper du dyrene og den gode sag. Sebastian Klein tjener ikke penge på udgivelsen, så Forlaget Carlsen kan donere hele indtjeningen på salget af 10.000 bøger til WWF Verdensnaturfondens arbejde med bevarelse af dyrs levesteder.

Beskrivelse af bogen:
I Australien bliver der fældet så mange træer, at koalabjørnene bliver skilt fra hinanden og ikke kan leve sammen. I Afrika findes dværgflodhesten, som kæmper for overlevelse, fordi den bliver jaget ulovligt. Og i Danmark har vi den truede snæbel, man kan være heldig at finde i Vadehavet.

Sebastian Klein fortæller om de 100 dyr i verden, som er allermest truet. Han fortæller samtidig om projekter, der hjælper dyrene, og bagerst i bogen kommer han med råd til, hvad man selv kan gøre for at hjælpe med at beskytte og bevare dyrs levesteder.

Bogen anbefales til børn fra 6 år, og den købes via shop.wwf.dk

Om forfatteren
Sebastian Klein (f. 1972) er en af danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet børneprogrammer til DR, og så er han forfatter til en lang række bøger om dyr og natur til børn i alle aldre. Han beskriver bogen her som "Min vigtigste bog til dato!".


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annonce