Annonce

Annonce

Lige så smuk som Sofia


30. november 2020

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Vanessa
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
104
Pris:
139
ISBN:
9788792948830
Lige så smuk som Sofia

Læs omtalen af "Lige så smuk som Sofia" under annoncen ...


Annonce

Ellie, der lige er blevet 10 år, har det svært i skolen. Særligt til idræt, hvor de skal have bad bagefter.

Den smukke Sofia og et par andre af dem, der kalder sig slanke, mobber Ellie og veninden Freja. De siger, Ellie er for tyk, og det tror Ellie på. Sofia deler dem op i grupper: De slanke og de tykke.

Ellie kan ikke holde det ud. Hun vil være lige så smuk og slank som Sofia. Derfor spiser hun mindre og mindre, og lyver om det derhjemme. Efter idræt flygter hun – uden at tage bad. Det slipper hun sjældent godt fra.

På Skolernes Idrætsdag vil Ellie vise alle, hvor dygtig hun er til at løbe. Det går dog helt anderledes, end hun havde troet.

Bogen er skrevet til de 9-10 årige, som kan læse den selv. Den kan bruges til samtaler i skolerne.

Om forfatteren
Irma Lauridsen skrev sine første bøger i 1985, og siden er det blevet til rigtig mange bøger både til børn, unge og voksne. Flere af Irmas bøger er udkommet i udlandet.
Irma Lauridsen har gennem mange år været brevkasseredaktør på en del af landets aviser, hun har haft en brevkasse på Danmarks Radio og har lavet brevkasse-udsendelser på TV. Irma Lauridsen holder også gerne foredrag.

Bogen "Lige så smuk som Sofia" er blevet til, fordi Irma blev gjort opmærksom på, at mange piger i 9-10 års alderen har en kropsforskrækkelse og mange oplever mobning i den forbindelse. Det er en bog, som både kan læses af pigerne selv, men som også kan bruges til samtale både hjemme og i skolen.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit svar ang. vores datter. Jeg tror virkelig, at du ramte plet med dit svar!

Mor til sensitiv pige på 4 måneder


Annonce