Annonce

Annonce

Lige så smuk som Sofia


30. november 2020

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Vanessa
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
104
Pris:
139
ISBN:
9788792948830
Lige så smuk som Sofia

Læs omtalen af "Lige så smuk som Sofia" under annoncen ...


Annonce

Ellie, der lige er blevet 10 år, har det svært i skolen. Særligt til idræt, hvor de skal have bad bagefter.

Den smukke Sofia og et par andre af dem, der kalder sig slanke, mobber Ellie og veninden Freja. De siger, Ellie er for tyk, og det tror Ellie på. Sofia deler dem op i grupper: De slanke og de tykke.

Ellie kan ikke holde det ud. Hun vil være lige så smuk og slank som Sofia. Derfor spiser hun mindre og mindre, og lyver om det derhjemme. Efter idræt flygter hun – uden at tage bad. Det slipper hun sjældent godt fra.

På Skolernes Idrætsdag vil Ellie vise alle, hvor dygtig hun er til at løbe. Det går dog helt anderledes, end hun havde troet.

Bogen er skrevet til de 9-10 årige, som kan læse den selv. Den kan bruges til samtaler i skolerne.

Om forfatteren
Irma Lauridsen skrev sine første bøger i 1985, og siden er det blevet til rigtig mange bøger både til børn, unge og voksne. Flere af Irmas bøger er udkommet i udlandet.
Irma Lauridsen har gennem mange år været brevkasseredaktør på en del af landets aviser, hun har haft en brevkasse på Danmarks Radio og har lavet brevkasse-udsendelser på TV. Irma Lauridsen holder også gerne foredrag.

Bogen "Lige så smuk som Sofia" er blevet til, fordi Irma blev gjort opmærksom på, at mange piger i 9-10 års alderen har en kropsforskrækkelse og mange oplever mobning i den forbindelse. Det er en bog, som både kan læses af pigerne selv, men som også kan bruges til samtale både hjemme og i skolen.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce