Annonce

Annonce

Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn


20. juni 2019

Forfatter:
Lene Holm Kring
Forlag:
Kids Exploring
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
86
Pris:
270
ISBN:
9788793868007

Læs omtalen af "Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn" under annoncen ...


Annonce

Bogen Min vidunderlige verden er en ekstraordinær rejsebog for alle skolebørn (6+) - på rejse hvor som helst i verden.

Den lærer dit barn at udforske verden nysgerrigt, og med respekt og omtanke. Den inspirerer jer til berigende familiesnakke om alt mellem himmel og jord, og den er perfekt at fordybe sig i, når I skal have tiden til at gå i flyet, når I sidder ved poolen, eller når I venter på maden på en restaurant.

Bogen hjælper dit barn med at blive introduceret til den fantastiske verden omkring os og opfordrer dit barn til at bruge sine sanser:

Indtil blikket - se dig omkring, hvad ser du... bemærk de store og små forskelle på det du ser her, og det du ser derhjemme, læg mærke til vaner, traditioner, dyre- og planteliv...

Spids ørerne - lyt til naturen, hør lyden af fuglesang, havets brusen, vindens susen. Lyt til hverdagslivet, de lokales musik og sang, lyt til deres historier...

Ræk hånden ud - rør ved ting, som du møder på din rejse. Vær nysgerrig og spørg naturligvis om lov. Mærk f.eks. silkebløde tørklæder eller mærk solens stråler og sandet imellem dine tæer...

Stik næsen frem - duft til andre spændende og fremmedartede planter, krydderier, duften af hverdagsliv i gader og stræder, kan du dufte den lokale mad eller måske et strejf af røgelse...

Stik tungen frem - smag på nationale retter og madtraditioner. Gå på opdagelse i lokale markeder, vær modig og få nye smagsoplevelser med dig...

Bogen "Min vidunderlige verden", giver dit barn mulighed for at blive opmærksom på verden omkring sig - og skrive ned, hvad I oplever, så I kan dele jeres oplevelser og ikke mindst få skrevet vigtige minder ned, så I kan tale om det igen og igen.

Samtidig giver bogen dit barn masser af viden omkring den vidunderlige verden, som vi alle er en del af - og det hele med stor respekt og omtanke for de forskellige mennesker, kulturer og natur, som I naturligt møder på jeres vej. Dit barn får også en vigtig viden om geografi, flag, sprog og meget meget mere.

Vidunderlige verden består af 2 dele - "Min vidunderlige verden" og "Min rejsebog". I første del ledes I på en spændende verdensrejse med forskellige temaer og i del 2, rejsebogen, kan barnet tegne og skrive om alle sine rejseoplevelser.

Om Forfatteren
Lene Holm Kring er uddannet sygeplejerske og havde i perioden 2016-2019 base på Bali, hvor hun sammen med sin mand og børn foretog flere rejser - og idéen til en rejsebog opstod.

Lene har etableret forlaget Kids Exploring og gjort det til sin mission at skabe bøger, der stimulerer børns sanser, kreativitet og nysgerrighed - i den virkelige verden.

I efteråret 2019 udkommer bogen på engelsk/internationalt

Køb bogen "Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

1000 tak for dine altid gode råd, det har virkelig hjulpet os til at få styr på hverdagen.

Tak fra mor til dreng på 5 måneder.


Annonce