Annonce

Annonce

Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn


20. juni 2019

Forfatter:
Lene Holm Kring
Forlag:
Kids Exploring
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
86
Pris:
270
ISBN:
9788793868007

Læs omtalen af "Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn" under annoncen ...


Annonce

Bogen Min vidunderlige verden er en ekstraordinær rejsebog for alle skolebørn (6+) - på rejse hvor som helst i verden.

Den lærer dit barn at udforske verden nysgerrigt, og med respekt og omtanke. Den inspirerer jer til berigende familiesnakke om alt mellem himmel og jord, og den er perfekt at fordybe sig i, når I skal have tiden til at gå i flyet, når I sidder ved poolen, eller når I venter på maden på en restaurant.

Bogen hjælper dit barn med at blive introduceret til den fantastiske verden omkring os og opfordrer dit barn til at bruge sine sanser:

Indtil blikket - se dig omkring, hvad ser du... bemærk de store og små forskelle på det du ser her, og det du ser derhjemme, læg mærke til vaner, traditioner, dyre- og planteliv...

Spids ørerne - lyt til naturen, hør lyden af fuglesang, havets brusen, vindens susen. Lyt til hverdagslivet, de lokales musik og sang, lyt til deres historier...

Ræk hånden ud - rør ved ting, som du møder på din rejse. Vær nysgerrig og spørg naturligvis om lov. Mærk f.eks. silkebløde tørklæder eller mærk solens stråler og sandet imellem dine tæer...

Stik næsen frem - duft til andre spændende og fremmedartede planter, krydderier, duften af hverdagsliv i gader og stræder, kan du dufte den lokale mad eller måske et strejf af røgelse...

Stik tungen frem - smag på nationale retter og madtraditioner. Gå på opdagelse i lokale markeder, vær modig og få nye smagsoplevelser med dig...

Bogen "Min vidunderlige verden", giver dit barn mulighed for at blive opmærksom på verden omkring sig - og skrive ned, hvad I oplever, så I kan dele jeres oplevelser og ikke mindst få skrevet vigtige minder ned, så I kan tale om det igen og igen.

Samtidig giver bogen dit barn masser af viden omkring den vidunderlige verden, som vi alle er en del af - og det hele med stor respekt og omtanke for de forskellige mennesker, kulturer og natur, som I naturligt møder på jeres vej. Dit barn får også en vigtig viden om geografi, flag, sprog og meget meget mere.

Vidunderlige verden består af 2 dele - "Min vidunderlige verden" og "Min rejsebog". I første del ledes I på en spændende verdensrejse med forskellige temaer og i del 2, rejsebogen, kan barnet tegne og skrive om alle sine rejseoplevelser.

Om Forfatteren
Lene Holm Kring er uddannet sygeplejerske og havde i perioden 2016-2019 base på Bali, hvor hun sammen med sin mand og børn foretog flere rejser - og idéen til en rejsebog opstod.

Lene har etableret forlaget Kids Exploring og gjort det til sin mission at skabe bøger, der stimulerer børns sanser, kreativitet og nysgerrighed - i den virkelige verden.

I efteråret 2019 udkommer bogen på engelsk/internationalt

Køb bogen "Min vidunderlige verden - en ekstraordinær rejsebog for nysgerrige børn" her


Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

1000 tak for din brevkasse ... og tak for alle dine gode, hjertelige og ærlige svar.

Thilde, mor til Louie på 5 mdr.


Annonce