Annonce

Annonce

Supersaurus - Raptorer i Paradis


2. februar 2019

Forfatter:
Jay Jay Burridge
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
384
Pris:
200
ISBN:
978871156431
Supersaurus - Raptorer i Paradis

Læs omtalen af "Supersaurus - Raptorer i Paradis" under annoncen ...


Annonce

Forestil dig en verden, hvor dinosaurerne ikke er døde, men lever side om side med menneskene. Det er ikke altid fredeligt!

Historien om Supersaurus er en actionfyldt bogserie, der var den mest eftertragte titel på børnebogsmessen i Bologna 2016 og nu er udkommet på dansk.

Bea Kingsleys forældre forsvandt på mystisk vis, da hun var spæd, og da Beas bedstemor pludselig beslutter sig for at rejse til den fjerntliggende ø Aru, begynder Bea at undre sig. Jo flere spørgsmål hun stiller, jo flere problemer opstår der - og hvad er det for en frygtelig hemmelighed øen Aru skjuler?

Sammen med bogserien hører en gratis App, der levendegør bøgernes univers på enestående vis. I app´en findes også et spil, hvor læseren selv kan udforske verdenen af supersaurere og helte.

Serien består af 6 bøger, bog nummer to hedder Supersaurus 2 - bloddiamanterne. Serien er henvendt til børn fra ca. 10 år.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annonce