Annonce

Annonce

Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv


17. september 2016

Forfatter:
Flemming Møldrup
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
162
Pris:
200
ISBN:
9788740031331

Læs omtalen af "Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv" under annoncen ...


Annonce

Forældre skal ikke være sammen for enhver pris, men de skal samarbejde for enhver pris.

Forfatteren, Flemming Møldrup, er fraskilt far. Dette har gjort, at han nu har skrevet en børnebog om skilsmisse og vigtigheden af, at forældrene samarbejder for enhver pris. For børnenes skyld - dét skylder man dem nemlig.

Gud vil gerne gøre verden til et godt sted at være igen. Desværre for Gud sætter han den noget distræte, lidt for uoplagte og lidt for sultne Helligånd på opgaven.

Helligånden ender da også med at tage fejl af den dreng, som Gud ønsker skal udpeges som ny frelser, og så bogens hovedperson, Albert Svensson. Da Helligånden opdager sin fejl, tildeler han Albert Svensson ét ønske: Albert Svensson ønsker sine fraskilte forældre sammen igen. I de syv dage, bogen strækker sig over, oplever vi hvordan det, der i starten var en drøm om at bringe sine forældre sammen, udvikler sig til en mindre katastrofe for Albert Svensson.

Albert Svenssons liv går fra at være normalt til at være helt kaotisk. Og i løbet af de syv dage når han frem til erkendelsen af, at hans forældre må skilles ad igen! Han sætter jagten ind på at få Gud i tale, for han er den eneste, der kan ophæve ønsket om at bringe forældrene sammen igen.

Alt ender godt, og alle i bogen, både børn og voksne, lærer noget om skilsmisse. Og Albert Svenssons mor og far ender med at gøre sig lidt mere umage. Hvis ikke for deres egen, så for Albert Svenssons skyld.

Om forfatteren
Flemming Møldrup er uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur, er kreativ direktør i kommunikationsbureauet Grizzly og livstilsekspert i DR1’s livsstilsprogram "Kender Du Typen".

Køb bogen "Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil lige sige mange tak for dit gode og præcise svar på mit spørgsmål om "Afbrudt søvn efter dagplejestart". Jeg fik lige præcis den vejledning, jeg manglede. Så tusind tak og fortsat god dag.

Kærlig hilsen
Victors stolte mor.


Annonce