Annonce

Annonce

Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv


17. september 2016

Forfatter:
Flemming Møldrup
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
162
Pris:
200
ISBN:
9788740031331

Læs omtalen af "Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv" under annoncen ...


Annonce

Forældre skal ikke være sammen for enhver pris, men de skal samarbejde for enhver pris.

Forfatteren, Flemming Møldrup, er fraskilt far. Dette har gjort, at han nu har skrevet en børnebog om skilsmisse og vigtigheden af, at forældrene samarbejder for enhver pris. For børnenes skyld - dét skylder man dem nemlig.

Gud vil gerne gøre verden til et godt sted at være igen. Desværre for Gud sætter han den noget distræte, lidt for uoplagte og lidt for sultne Helligånd på opgaven.

Helligånden ender da også med at tage fejl af den dreng, som Gud ønsker skal udpeges som ny frelser, og så bogens hovedperson, Albert Svensson. Da Helligånden opdager sin fejl, tildeler han Albert Svensson ét ønske: Albert Svensson ønsker sine fraskilte forældre sammen igen. I de syv dage, bogen strækker sig over, oplever vi hvordan det, der i starten var en drøm om at bringe sine forældre sammen, udvikler sig til en mindre katastrofe for Albert Svensson.

Albert Svenssons liv går fra at være normalt til at være helt kaotisk. Og i løbet af de syv dage når han frem til erkendelsen af, at hans forældre må skilles ad igen! Han sætter jagten ind på at få Gud i tale, for han er den eneste, der kan ophæve ønsket om at bringe forældrene sammen igen.

Alt ender godt, og alle i bogen, både børn og voksne, lærer noget om skilsmisse. Og Albert Svenssons mor og far ender med at gøre sig lidt mere umage. Hvis ikke for deres egen, så for Albert Svenssons skyld.

Om forfatteren
Flemming Møldrup er uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur, er kreativ direktør i kommunikationsbureauet Grizzly og livstilsekspert i DR1’s livsstilsprogram "Kender Du Typen".

Køb bogen "Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alt din støtte og hjælp indtil nu. Igennem dig har jeg lært at have tillid til mine beslutninger og oser ud af tryghedsposen til min dreng og dette med god samvittighed!!!

Ingen tvivl om at du altid skal være min sundhedsplejerske :-)

Kærlig hilsen
P, mor til dreng på 15 måneder.


Annonce