Annonce

Annonce

Du tør jo ikke


15. november 2015

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Facet
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
71
Pris:
149
ISBN:
9788792879837
Du tør jo ikke

Læs omtalen af "Du tør jo ikke " under annoncen ...


Annonce

Du tør jo ikke er en lille letlæsningsbog om mobning, og om at ønske sig som en del af flokken.

Viggo er ny i klassen, men de andre drenge gider ham ikke. En dag får Viggo et tilbud. Han skal gå hen til et hus, hvor der bor en mand, som alle er bange for. Han skal ødelægge dækket på mandens cykel, og det samme med hans motorcykel. Det er en prøve, de andre drenge i klassen sætter Viggo på, og består han prøven, slutter mobningen, og han er med i kliken. Lover de.

Line går i samme klasse, og ingen gider hende. Hun hører, hvad ”de seje” i klassen får lokket Viggo til, og hun forsøger at advare ham, men Viggo lytter ikke til hende, for han VIL bare med i de andres klike. Da det bliver mørkt, og Viggo rystende går i gang med sin plan, går alting galt, og selv om han råber på hjælp og han ved, de andre står og kigger på lige i nærheden, hjælper de ham ikke.

Du tør jo ikke sætter et tema på dagsordenen som mange børn kan genkende og har været ude for. Den er derfor god til samtale i klassen eller med forældre. Bogen har også lav lix, og kan derfor læses af svage læsere.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce