Annonce

Annonce

Du tør jo ikke


15. november 2015

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Facet
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
71
Pris:
149
ISBN:
9788792879837
Du tør jo ikke

Læs omtalen af "Du tør jo ikke " under annoncen ...


Annonce

Du tør jo ikke er en lille letlæsningsbog om mobning, og om at ønske sig som en del af flokken.

Viggo er ny i klassen, men de andre drenge gider ham ikke. En dag får Viggo et tilbud. Han skal gå hen til et hus, hvor der bor en mand, som alle er bange for. Han skal ødelægge dækket på mandens cykel, og det samme med hans motorcykel. Det er en prøve, de andre drenge i klassen sætter Viggo på, og består han prøven, slutter mobningen, og han er med i kliken. Lover de.

Line går i samme klasse, og ingen gider hende. Hun hører, hvad ”de seje” i klassen får lokket Viggo til, og hun forsøger at advare ham, men Viggo lytter ikke til hende, for han VIL bare med i de andres klike. Da det bliver mørkt, og Viggo rystende går i gang med sin plan, går alting galt, og selv om han råber på hjælp og han ved, de andre står og kigger på lige i nærheden, hjælper de ham ikke.

Du tør jo ikke sætter et tema på dagsordenen som mange børn kan genkende og har været ude for. Den er derfor god til samtale i klassen eller med forældre. Bogen har også lav lix, og kan derfor læses af svage læsere.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce