Annonce

Annonce

Dig, mig og lama


25. marts 2015

Forfatter:
Lars Daneskov
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
160
Pris:
200
ISBN:
9788740019131

Læs omtalen af "Dig, mig og lama " under annoncen ...


Annonce

Anton er bare så træt af sin mor. Hun taler aldrig om andet end ost og kysser hele tiden på Pappa ovre fra Pappas Pizza. Nu er hun endda også begyndt at synge opera, og skal optræde for hele byen sammen med sin gamle flamme. Det kan faktisk næsten ikke blive værre, syntes Anton. Derfor beslutter Anton sig for at stikke af hjemmefra med sin bedste ven Molly. Det bliver starten på et vildt eventyr, hvor de både møder en dansende fiskehandler med cowboyhat og rottehaler, en bankdirektør, der ikke er bankdirektør og en brugt lama, der ikke kan spytte, men til gengæld har enorm appetit.

Dig, mig og lama tager fat i flere af de genkendelige aspekter af at være barn. Med stor humor og finurlige observationer får han beskrevet både hvor overset man kan føle sig, når ens forældre har travlt med deres egne liv, og hvor pinlige, man syntes, de kan være, når de udfolder sig og ikke er helt som de andres forældre.

Dig, mig og lama er tredje historie om Anton, Mor, Molly, Pappa og alle de andre hjemme fra Ostehuset, der ligger lige ved siden af Pappas Pizza og skråt over for Torbens Dametøj.

Første bog Tro, håb og gorgonzola vandt i 2013 BMF's pris som årets børnebog og blev sammenlignet med både Astrid Lindgren, Bjarne Reuter og Ole Lund Kirkegaard. I 2014 fulgte anden bog i serien, Tøselus og vinkeflæsk, som blandt andet udløste fem anmelderstjerner i Ekstra Bladet.

Lars Daneskov er far til fire, journalist og forfatter.

Køb bogen "Dig, mig og lama " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen, Det er simpelthen så dejligt at jeg har fundet dig på nettet.. Dig kan jeg skrive til med alle mine tanker og udfordringer, og så får jeg et fornuftigt og brugbart svar – tak!!!


Annonce