Annonce

Annonce

Jagten på robotten


1. januar 2014

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Cadeau
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
103
Pris:
119
ISBN:
9788792563910

Læs omtalen af "Jagten på robotten " under annoncen ...


Annonce

"Kris ser helt forvirret ud. Hans øjne er dobbelt så store, som ellers. Manden kyler Kris ned på sengen. Så peger han på mig og hvisker: "Robotten! Kom med den!" Det lyder nærmest, som når en kat hvæser. Hvorfor hvisker han?
Han rækker hånden frem. Jeg ser på Kris, der ligger i sengen. Nej, jeg giver ikke robotten fra mig. Aldrig i livet. "Find den!" hvæser manden. Kris er ved at rejse sig, men manden skubber ham brutalt tilbage. Jeg står bare og stirrer. Intet værre kunne ske. Hvorfra kendte han til robotten?"


Jagten på robotten er en let læselig krimi, som er skrevet i stor skrift og er opdelt i 21 kapitler. Bogen er en serie der er inddelt i 3 bøger (Robotten går til angreb og Dræberrobotten på flugt), men de kan alle læses selvstændigt.

Irma Lauridsen skriver romaner for voksne, unge og børn, letlæsningsbøger, billedbøger, livsstilsbøger, interviewbøger og noveller. Derudover holder hun foredrag om visualisering. Du kan læse mere på www.irmalauridsen.dk

Køb bogen "Jagten på robotten " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tak for dit svar - jeg gik 100% på ham og tommelfingeren. Det tog faktisk kun 3-4 dage, så ville han hellere ha sut end tommelfinger.

Tak fra Conrads mor


Annonce