Annonce

Annonce

Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg


5. februar 2013

Forfatter:
-
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
149
ISBN:
9788711409565
Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg

Læs omtalen af "Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg" under annoncen ...


Annonce

Bogen Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg er 48 superseje projekter du kan lave selv - eller måsk emed lidt hjælp fra mor, far, bedsteforældre eller en anden kreativ voksen.

Der er plakater, pop up, legetøj, pynteting og ting der flyver. Er du klar til at folde og klippe non-stop? Så er denne bog noget for dig. Der er sider, der kan tages ud, og der er masser af ting, som udfordrer din fantasi - brug tingene du laver selv eller brug dem som gave til familie og venner.

Lav foreksempel en robot, en minibiograf, byg en slikbutik eller lav dit eget stamtræ eller måske et par sneakers med snørebånd eller byg en jetflyver ...

Klip, tryk, farvlæg, tegn, forvandle til 3D billeder, sæt på væggen eller lad tingene stå på bordet. Du skal bruge saks, lim, tape, blyanter, snor, elastikker, farver eller tuscher og en hullemaskine. Og har du nogle pailletter, garn, fjer eller andet i skuffen, så kan det også bruges.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annonce