Annonce

Annonce

Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg


5. februar 2013

Forfatter:
-
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
149
ISBN:
9788711409565
Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg

Læs omtalen af "Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg" under annoncen ...


Annonce

Bogen Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg er 48 superseje projekter du kan lave selv - eller måsk emed lidt hjælp fra mor, far, bedsteforældre eller en anden kreativ voksen.

Der er plakater, pop up, legetøj, pynteting og ting der flyver. Er du klar til at folde og klippe non-stop? Så er denne bog noget for dig. Der er sider, der kan tages ud, og der er masser af ting, som udfordrer din fantasi - brug tingene du laver selv eller brug dem som gave til familie og venner.

Lav foreksempel en robot, en minibiograf, byg en slikbutik eller lav dit eget stamtræ eller måske et par sneakers med snørebånd eller byg en jetflyver ...

Klip, tryk, farvlæg, tegn, forvandle til 3D billeder, sæt på væggen eller lad tingene stå på bordet. Du skal bruge saks, lim, tape, blyanter, snor, elastikker, farver eller tuscher og en hullemaskine. Og har du nogle pailletter, garn, fjer eller andet i skuffen, så kan det også bruges.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for din uddybning – det var rart med et par konkrete forslag, og I aftes lykkedes det faktisk at sidde uden skrigeri… :)

Jeg tror at små skridt er den helt rigtige løsning, som du foreslog…

Dine svar hjælper altid UTROLIGT meget!

Tak, fra os i Tyskland


Annonce