Annonce

Annonce

Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg


5. februar 2013

Forfatter:
-
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
149
ISBN:
9788711409565
Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg

Læs omtalen af "Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg" under annoncen ...


Annonce

Bogen Papirmagi - farvelæg, klip, fold og byg er 48 superseje projekter du kan lave selv - eller måsk emed lidt hjælp fra mor, far, bedsteforældre eller en anden kreativ voksen.

Der er plakater, pop up, legetøj, pynteting og ting der flyver. Er du klar til at folde og klippe non-stop? Så er denne bog noget for dig. Der er sider, der kan tages ud, og der er masser af ting, som udfordrer din fantasi - brug tingene du laver selv eller brug dem som gave til familie og venner.

Lav foreksempel en robot, en minibiograf, byg en slikbutik eller lav dit eget stamtræ eller måske et par sneakers med snørebånd eller byg en jetflyver ...

Klip, tryk, farvlæg, tegn, forvandle til 3D billeder, sæt på væggen eller lad tingene stå på bordet. Du skal bruge saks, lim, tape, blyanter, snor, elastikker, farver eller tuscher og en hullemaskine. Og har du nogle pailletter, garn, fjer eller andet i skuffen, så kan det også bruges.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Den trygge måde at prøve nye produkter af på

Som nybagt forælder vil du naturligvis det bedste for dit barn. Men hvad for legetøj og hvilke mad- og plejeprodukter kan du være tryg ved at købe. Og hvordan er de for barnet at lege med, spise eller bruge i praksis? Det kan du få hjælp til at finde ud af med boxene fra LittleUnBox på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for en rigtig god brevkasse, hvor vi som førstegangsforældre har fået svar på rigtig mange spørgsmål, bare ved at sidde og surfe lidt rundt i kategorierne. Dine gode svar har virkelig været en stor hjælp hele vejen igennem.

Bedste hilsner
Malene og Maria på 6 uger


Annonce