Annonce

Annonce

En engel under trappen


3. maj 2011

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
31
Pris:
139
ISBN:
9788792563736
En engel under trappen

Læs omtalen af "En engel under trappen" under annoncen ...


Annonce

Bogen En engel under trappen er Irma Lauridsens sidste nye bud på en læselet bog for børn.

Jeg bad min datter Regitze som netop er fyldt 10 om at læse og give sin mening om bogen. Her er hvad Regitze sagde:

"Det er en rigtig fin bog. Den er let at læse og kan sagtens læses af børn i 1-2 klasse. Den handler om en pige som finder sin skytsengel - jeg ved at det er en skytsengel, for den beskytter hende, fordi hun er bange.

Nogle børn vil måske synes det er en lidt speciel historie, måske fordi de ikke ved eller tror på at der findes engle. Men jeg synes det er en sød historie, det er dejligt at have en skytsengel som passer på en og den er der kun, når hun er bange.

Den har nogle fantastiske tegninger - hende der har tegnet dem er helt vildt dygtig, tænk at kunne tegne sådan! Billedet på side 7 og billedet på sidste side kan jeg helt vildt godt lide - og så især billedet hvor englen strækker hånden ud. Det er rigtig godt, bortset fra at hendes næse måske virker lidt stor - men det er nok fordi det er i den vinkel og fordi englen er så lille - og det virker meget ægte."


Som supplement til Regitzes ord kan jeg fortælle at Billederne er lavet af Els Cools og at man kan købe billederne via galleri contour.

Om forfatteren
Irma Lauridsen har skrevet rigtig mange børnebøger og skønlitterære bøger. Hun er en anerkendt foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce