Annonce

Annonce

En engel under trappen


3. maj 2011

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
31
Pris:
139
ISBN:
9788792563736
En engel under trappen

Læs omtalen af "En engel under trappen" under annoncen ...


Annonce

Bogen En engel under trappen er Irma Lauridsens sidste nye bud på en læselet bog for børn.

Jeg bad min datter Regitze som netop er fyldt 10 om at læse og give sin mening om bogen. Her er hvad Regitze sagde:

"Det er en rigtig fin bog. Den er let at læse og kan sagtens læses af børn i 1-2 klasse. Den handler om en pige som finder sin skytsengel - jeg ved at det er en skytsengel, for den beskytter hende, fordi hun er bange.

Nogle børn vil måske synes det er en lidt speciel historie, måske fordi de ikke ved eller tror på at der findes engle. Men jeg synes det er en sød historie, det er dejligt at have en skytsengel som passer på en og den er der kun, når hun er bange.

Den har nogle fantastiske tegninger - hende der har tegnet dem er helt vildt dygtig, tænk at kunne tegne sådan! Billedet på side 7 og billedet på sidste side kan jeg helt vildt godt lide - og så især billedet hvor englen strækker hånden ud. Det er rigtig godt, bortset fra at hendes næse måske virker lidt stor - men det er nok fordi det er i den vinkel og fordi englen er så lille - og det virker meget ægte."


Som supplement til Regitzes ord kan jeg fortælle at Billederne er lavet af Els Cools og at man kan købe billederne via galleri contour.

Om forfatteren
Irma Lauridsen har skrevet rigtig mange børnebøger og skønlitterære bøger. Hun er en anerkendt foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annonce