Annonce

Annonce

Da Idas farfar fik vinger


23. maj 2009

Forfatter:
Per Theil
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
39
Pris:
79
ISBN:
9788756793162
Helens vurdering:
Da Idas farfar fik vinger

Jeg har valgt at give bogen "Da Idas farfar fik vinger" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Idas farfar er syg og er kommet på hospitalet. Men når man har levet i 100 år er det måske også på tide at komme af sted, som farfar siger. Men Ida vil ikke have at farfar skal dø. Han er jo hendes bedste ven. Og hvor skal han i det hele taget hen, når han dør?

Da Idas farfar fik vinger er en del af astronautserien - en serie for børn, der gerne vi læse selv. Bogen her har lix-tal 15 og kan således læses af børn fra ca 2 klasse. Den er dog samtidig god at læse højt for de mindre børn, fordi det at læse om døden og hvad der sker, naturligt er noget vi alle må forholde os til.

Fra bogen:

Lige foran hende stod kisten, hvor farfar lå nede i. Den var hvid og dækket med røde roser og grønne blade. Farfar var død i løbet af natten. Lige efter at Ida havde besøgt ham. "Farfar er sovet stille ind," havde mor sagt ude i køkkenet.
"Sovet ind?" havde Ida spurgt.
"Det betyder, at farfar har fået en god død," sagde mor.
"Kan man dø, mens man sover?" spurgte Ida


En bog med masser af mulighed for at tale med barnet om døden, hvad vi tror på, hvad barnet tror - om at mindes, om at miste og om at leve videre.

En rigtig fin børnebog, som jeg vælger at give 5 bismervægte - både på grund af emnet, men også på grund af Idas dejlige og naturlige måde at reagere på.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit svar på min sidste henvendelse. Jeg blev i meget bedre humør efter at have læst det. Min mand og jeg har talt en masse sammen, og der er faldet ro over hverdagen igen. Tusinde tak!

Ermelin - mor til pige på 3 måneder


Annoncer

Annonce