Annonce

Annonce

En som mig - en ungdomsbog


23. maj 2009

Forfatter:
Kirsten Carlsen
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
272
Pris:
150
ISBN:
9788756791151
En som mig - en ungdomsbog

Læs omtalen af "En som mig - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Bogen En som mig er en ungdomsroman til piger i alderen 12-16/17 år.

Vi møder Mathilde, da hun er færdig med folkeskolen og skal begynde i 1.g. Mathilde hygger sig med familien, synger i kor og laver sin lektier - Gymnasiet skal være et stilskifte og det bliver det: Fester, alkohol ,Sex, venindemisundelse og første kæreste.

Mathilde er en sød og klog pige, som på mange måder klarer sig rigtig godt, men Mathilde tror for lidt på sig selv, det går ikke an at være "En som mig" og da hun møder Nicklas, der elsker hendes fregner på ballerne og hendes stinkende prutter, kan hun ikke håndtere det. Hvordan kan han elske de ting, hun selv hader.

Mathilde er Nicklas utro og da han går fra hende, er panodilerne hendes eneste udvej.

Bogen starter og slutter på psykiatrisk skadestue, hvorfra Mathilde reflekterer over sine handlinger. Og netop der, hvor hun begynder at lytte til sig selv, ser hun lyset i mørket.

Om forfatteren:

Kirsten Carlsen er blot 20 år. Siden børnehaveklassen har hun ville være forfatter og har med tiden udviklet et talent for at skrive om personer, vi alle kender. Bogen En som mig er hendes femte roman.

Kirsten Carlsen er inspireret af den nære verden: Veninder og venner, fester, forældre, andre og egne forventninger og tanker om at være ung i dag.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce