Annonce

Annonce

En som mig - en ungdomsbog


23. maj 2009

Forfatter:
Kirsten Carlsen
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
272
Pris:
150
ISBN:
9788756791151
En som mig - en ungdomsbog

Læs omtalen af "En som mig - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Bogen En som mig er en ungdomsroman til piger i alderen 12-16/17 år.

Vi møder Mathilde, da hun er færdig med folkeskolen og skal begynde i 1.g. Mathilde hygger sig med familien, synger i kor og laver sin lektier - Gymnasiet skal være et stilskifte og det bliver det: Fester, alkohol ,Sex, venindemisundelse og første kæreste.

Mathilde er en sød og klog pige, som på mange måder klarer sig rigtig godt, men Mathilde tror for lidt på sig selv, det går ikke an at være "En som mig" og da hun møder Nicklas, der elsker hendes fregner på ballerne og hendes stinkende prutter, kan hun ikke håndtere det. Hvordan kan han elske de ting, hun selv hader.

Mathilde er Nicklas utro og da han går fra hende, er panodilerne hendes eneste udvej.

Bogen starter og slutter på psykiatrisk skadestue, hvorfra Mathilde reflekterer over sine handlinger. Og netop der, hvor hun begynder at lytte til sig selv, ser hun lyset i mørket.

Om forfatteren:

Kirsten Carlsen er blot 20 år. Siden børnehaveklassen har hun ville være forfatter og har med tiden udviklet et talent for at skrive om personer, vi alle kender. Bogen En som mig er hendes femte roman.

Kirsten Carlsen er inspireret af den nære verden: Veninder og venner, fester, forældre, andre og egne forventninger og tanker om at være ung i dag.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Endnu engang mange tak for dit svar her i den gode brevkasse. Jeg har anbefalet dig til dem jeg kender fordi du er SÅ god til at komme med nogle konkrete råd. Lige det som gør hverdagen lidt nemmere og knapt så frustrerende, så TAK for det!


Annonce