Annonce

Annonce

En som mig - en ungdomsbog


23. maj 2009

Forfatter:
Kirsten Carlsen
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
272
Pris:
150
ISBN:
9788756791151
En som mig - en ungdomsbog

Læs omtalen af "En som mig - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Bogen En som mig er en ungdomsroman til piger i alderen 12-16/17 år.

Vi møder Mathilde, da hun er færdig med folkeskolen og skal begynde i 1.g. Mathilde hygger sig med familien, synger i kor og laver sin lektier - Gymnasiet skal være et stilskifte og det bliver det: Fester, alkohol ,Sex, venindemisundelse og første kæreste.

Mathilde er en sød og klog pige, som på mange måder klarer sig rigtig godt, men Mathilde tror for lidt på sig selv, det går ikke an at være "En som mig" og da hun møder Nicklas, der elsker hendes fregner på ballerne og hendes stinkende prutter, kan hun ikke håndtere det. Hvordan kan han elske de ting, hun selv hader.

Mathilde er Nicklas utro og da han går fra hende, er panodilerne hendes eneste udvej.

Bogen starter og slutter på psykiatrisk skadestue, hvorfra Mathilde reflekterer over sine handlinger. Og netop der, hvor hun begynder at lytte til sig selv, ser hun lyset i mørket.

Om forfatteren:

Kirsten Carlsen er blot 20 år. Siden børnehaveklassen har hun ville være forfatter og har med tiden udviklet et talent for at skrive om personer, vi alle kender. Bogen En som mig er hendes femte roman.

Kirsten Carlsen er inspireret af den nære verden: Veninder og venner, fester, forældre, andre og egne forventninger og tanker om at være ung i dag.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg skriver da jeg gerne vil takke dig for dine råd og støtte. Lige da jeg læste dit brev blev jeg ked af det, for jeg ville for alt i verden være en mor, som giver sit barn opmærksomhed nok. Men du havde jo ret :0)

Jeg har fået det godt igen, er begyndt at arbejde og får medicin og går til samtaler ved en psykolog. Det har hjulpet mig meget.

Jeg vil sige 1000 tak til dig for at støtte mig og give mig råd.

Du hører nok fra mig igen

Knus fra mig


Annonce