Annonce

Annonce

En som mig - en ungdomsbog


23. maj 2009

Forfatter:
Kirsten Carlsen
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
272
Pris:
150
ISBN:
9788756791151
En som mig - en ungdomsbog

Læs omtalen af "En som mig - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Bogen En som mig er en ungdomsroman til piger i alderen 12-16/17 år.

Vi møder Mathilde, da hun er færdig med folkeskolen og skal begynde i 1.g. Mathilde hygger sig med familien, synger i kor og laver sin lektier - Gymnasiet skal være et stilskifte og det bliver det: Fester, alkohol ,Sex, venindemisundelse og første kæreste.

Mathilde er en sød og klog pige, som på mange måder klarer sig rigtig godt, men Mathilde tror for lidt på sig selv, det går ikke an at være "En som mig" og da hun møder Nicklas, der elsker hendes fregner på ballerne og hendes stinkende prutter, kan hun ikke håndtere det. Hvordan kan han elske de ting, hun selv hader.

Mathilde er Nicklas utro og da han går fra hende, er panodilerne hendes eneste udvej.

Bogen starter og slutter på psykiatrisk skadestue, hvorfra Mathilde reflekterer over sine handlinger. Og netop der, hvor hun begynder at lytte til sig selv, ser hun lyset i mørket.

Om forfatteren:

Kirsten Carlsen er blot 20 år. Siden børnehaveklassen har hun ville være forfatter og har med tiden udviklet et talent for at skrive om personer, vi alle kender. Bogen En som mig er hendes femte roman.

Kirsten Carlsen er inspireret af den nære verden: Veninder og venner, fester, forældre, andre og egne forventninger og tanker om at være ung i dag.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit svar. Det er rart at blive mindet om alt det positive ved børnehavestarten, det er jo det jeg skal forsøge at give videre ;-)

Tak fra Tina


Annonce