Annonce

Annonce

Gadetøsen - en ungdomsbog


30. april 2009

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
74
Pris:
129
ISBN:
9788791867835
Gadetøsen - en ungdomsbog

Læs omtalen af "Gadetøsen - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Robert ser ham en dag i Magasin. Drengen i sort. Lommetyven. Robert bliver både skræmt og fascineret over, hvor hurtigt og professionelt drengen arbejder.

Men hvem er han?

I bogen møder vi X, der fortæller om et helt anderledes liv. X lever et hårdt liv på gaden og klarer sig selv. X er eftersøgt af politiet og må hele tiden gemme sig og skifte udseende.

Alma flygter fra sit hjem en mørk nat - efter at have sparket sin stedfar, der vil overfalde hende. Derefter lever hun det barske liv på gaden, kun 14 år gammel, som lommetyv. Hun forandrer udseende og må gemme sig. Men narko-folk er i hælene på hende, og hun ved, at hun må flygte til udlandet. Men døden lurer lige om hjørnet.

Robert ser drengen i sort blive overfaldet i en baggård af to fyre. Han vil hjælpe, men drengen afviser ham iskoldt. Drengen er dog så hårdt medtaget, at Robert er nødt til at tage ham med hjem.

Det møde forandrer Roberts liv.

Gadetøsen er en ungdomsbog, om en pige, der ikke kan være hjemme, og hvor myndighederne ikke kan indse, hvor slemt det står til i hjemmet. Så flygter hun og kommer til at leve på gaden. En barsk bog om svigt, mod og forsøg på venskab. En historie, der er mere realistisk og tættere på, end de fleste forestiller sig.

Om forfatteren:

Irma Lauridsen har skrevet utallige børnebøger, skønlitterære bøger, er foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dine altid venlige svar - de giver os noget at tænke over - og lidt ro til det bekymrede moderhjerte ...

Mor til Magnus 15 måneder


Annoncer

Annonce