Annonce

Annonce

Gadetøsen - en ungdomsbog


30. april 2009

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
74
Pris:
129
ISBN:
9788791867835
Gadetøsen - en ungdomsbog

Læs omtalen af "Gadetøsen - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Robert ser ham en dag i Magasin. Drengen i sort. Lommetyven. Robert bliver både skræmt og fascineret over, hvor hurtigt og professionelt drengen arbejder.

Men hvem er han?

I bogen møder vi X, der fortæller om et helt anderledes liv. X lever et hårdt liv på gaden og klarer sig selv. X er eftersøgt af politiet og må hele tiden gemme sig og skifte udseende.

Alma flygter fra sit hjem en mørk nat - efter at have sparket sin stedfar, der vil overfalde hende. Derefter lever hun det barske liv på gaden, kun 14 år gammel, som lommetyv. Hun forandrer udseende og må gemme sig. Men narko-folk er i hælene på hende, og hun ved, at hun må flygte til udlandet. Men døden lurer lige om hjørnet.

Robert ser drengen i sort blive overfaldet i en baggård af to fyre. Han vil hjælpe, men drengen afviser ham iskoldt. Drengen er dog så hårdt medtaget, at Robert er nødt til at tage ham med hjem.

Det møde forandrer Roberts liv.

Gadetøsen er en ungdomsbog, om en pige, der ikke kan være hjemme, og hvor myndighederne ikke kan indse, hvor slemt det står til i hjemmet. Så flygter hun og kommer til at leve på gaden. En barsk bog om svigt, mod og forsøg på venskab. En historie, der er mere realistisk og tættere på, end de fleste forestiller sig.

Om forfatteren:

Irma Lauridsen har skrevet utallige børnebøger, skønlitterære bøger, er foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Jeg havde i en periode lidt problemer med at amme og var egentlig ved at smide håndklædet i ringen, men Helen sagde de rigtig ting som gjorde at jeg fortsatte og det er jeg rigtig glad for i dag ...

Camilla Martin


Annonce