Annonce

Annonce

Gadetøsen - en ungdomsbog


30. april 2009

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
74
Pris:
129
ISBN:
9788791867835
Gadetøsen - en ungdomsbog

Læs omtalen af "Gadetøsen - en ungdomsbog" under annoncen ...


Annonce

Robert ser ham en dag i Magasin. Drengen i sort. Lommetyven. Robert bliver både skræmt og fascineret over, hvor hurtigt og professionelt drengen arbejder.

Men hvem er han?

I bogen møder vi X, der fortæller om et helt anderledes liv. X lever et hårdt liv på gaden og klarer sig selv. X er eftersøgt af politiet og må hele tiden gemme sig og skifte udseende.

Alma flygter fra sit hjem en mørk nat - efter at have sparket sin stedfar, der vil overfalde hende. Derefter lever hun det barske liv på gaden, kun 14 år gammel, som lommetyv. Hun forandrer udseende og må gemme sig. Men narko-folk er i hælene på hende, og hun ved, at hun må flygte til udlandet. Men døden lurer lige om hjørnet.

Robert ser drengen i sort blive overfaldet i en baggård af to fyre. Han vil hjælpe, men drengen afviser ham iskoldt. Drengen er dog så hårdt medtaget, at Robert er nødt til at tage ham med hjem.

Det møde forandrer Roberts liv.

Gadetøsen er en ungdomsbog, om en pige, der ikke kan være hjemme, og hvor myndighederne ikke kan indse, hvor slemt det står til i hjemmet. Så flygter hun og kommer til at leve på gaden. En barsk bog om svigt, mod og forsøg på venskab. En historie, der er mere realistisk og tættere på, end de fleste forestiller sig.

Om forfatteren:

Irma Lauridsen har skrevet utallige børnebøger, skønlitterære bøger, er foredragsholder, brevkasseredaktør, kunstmaler og meget andet. Og så skriver Irma også rigtig gode kronikker her til hjemmesiden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annonce