Annonce

Annonce

Løgnehistorier


28. juni 2008

Forfatter:
Carl Quist Møller
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
114
Pris:
169
ISBN:
9788702069389
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Løgnehistorier" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Carl Quist Møller kender mange børn fra DR´s Fjernsyn for dig, hvor han er kendt som "løgnhalsen" der fortæller løgnehistorier så næsen vokser.

I bogen Løgnehistorier fortæller Carl Quist Møller om alle de fantastiske ting han oplevede da han var barn. F.eks historien om frøen Sambo der kunne gemme sig i Carls mund og svare rigtigt på alle de spørgsmål læreren stillede. Eller historien om Gustav Jönsson, en stor Elg i de svenske skove, som kunne høre når Carl slog en prut og derefter lugte sig frem til hvor han var, - på den måde kunne Carl kalde på ham og få hans hjælp, når han havde brug for det ... hvis han altså vel at mærke kunnen slå en prut .. :o)

Fantasien fejler ikke noget og der er mange sjove og underholdende historier. Bogen Løgnehistorier henvender sig umiddelbart til aldersgruppen 0-3 klasse, som til en vis grad godt vil kunne skelne, hvad der er løgn og hvad der er virkelighed. Historierne vil dog også give en vis undren hos børn i den aldersgruppe, for børn lyver som udgangspunkt ikke selv, så "hvorfor lyver han hele tiden ... man må jo ikke lyve ...?"

Fra på mandag har du mulighed for at downloade Løgnehistorier til mp3 afspilleren på www.dr.dk/sommer - en god idé, så kan barnet f.eks. hører historier på bagsædet af bilen, mens turen går til Sydeuropa. Derudover er bogen faktisk på tilbud i øjeblikket til kun 129 kr. ifølge Gyldendals hjemmeside.

Jeg vælger at give bogen Løgnehistorier 4 bismervægte.

Køb bogen "Løgnehistorier" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Opstart af babymad

Hvornår skal man begynde?
Der er ingen facitliste, når det gælder starttidspunkt for babymad. Men omkring fem-måneders-alderen vil de fleste børn begynde at vise interesse for det, der foregår ved spisebordet. De vil måske række ud efter maden og følge nysgerrigt med, når I spiser. Giv gerne ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce