Annonce

Annonce

Drengen i Månen


25. juni 2008

Forfatter:
Ib Spang Olsen
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788702065381
Helens vurdering:
Drengen i Månen

Jeg har valgt at give bogen "Drengen i Månen" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Drengen i Månen - En klassiker af den berømte tegner og forfatter Ib Spang Olsen. Hvis du er vokset op i 60'erne og 70'erne så husker du ganske sikkert Ib Spang Olsens bøger og i anledning af hans 87 års fødselsdag udkommer flere af bøger nu igen. Lad dermed også nutidens børn nyde dem:o)

Manden i månen sender månedrengen ned til jorden for at hente spejlbilledet i vandet. Men vejen fra månen til jorden er ikke let. På sin vej ned over himlen, kommer månedrengen til at sparke til en lille stjerne, han falder igennem en sky, en stor flok fugle, han møder en drage, en ballon og en bold der er sparket højt op.

En pige kaster et nyplukket æble til ham og sådan går vejen videre fuld af små forhindringer, lige indtil drengen der ligner en der er faldet ned fra månen ...! lander i vandet med et mægtigt plask, på bunden ligger et spejl og i spejlet er den sødeste måne, månedrengen nogensinde har set og så flyver han hele vejen tilbage til manden i månen igen.

Drengen i Månen er en rigtig fin historie, godt fortalt og så trykt på den omvendte måde - man pladrer opad og ikke til siden. Fin lille detalje og stadig en bog, der kan være i den almindelige bogreol:o)

En prisbelønnet klassiker fra 1962 der fortjener 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annonce