Annonce

Annonce

Drengen i Månen


25. juni 2008

Forfatter:
Ib Spang Olsen
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788702065381
Helens vurdering:
Drengen i Månen

Jeg har valgt at give bogen "Drengen i Månen" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Drengen i Månen - En klassiker af den berømte tegner og forfatter Ib Spang Olsen. Hvis du er vokset op i 60'erne og 70'erne så husker du ganske sikkert Ib Spang Olsens bøger og i anledning af hans 87 års fødselsdag udkommer flere af bøger nu igen. Lad dermed også nutidens børn nyde dem:o)

Manden i månen sender månedrengen ned til jorden for at hente spejlbilledet i vandet. Men vejen fra månen til jorden er ikke let. På sin vej ned over himlen, kommer månedrengen til at sparke til en lille stjerne, han falder igennem en sky, en stor flok fugle, han møder en drage, en ballon og en bold der er sparket højt op.

En pige kaster et nyplukket æble til ham og sådan går vejen videre fuld af små forhindringer, lige indtil drengen der ligner en der er faldet ned fra månen ...! lander i vandet med et mægtigt plask, på bunden ligger et spejl og i spejlet er den sødeste måne, månedrengen nogensinde har set og så flyver han hele vejen tilbage til manden i månen igen.

Drengen i Månen er en rigtig fin historie, godt fortalt og så trykt på den omvendte måde - man pladrer opad og ikke til siden. Fin lille detalje og stadig en bog, der kan være i den almindelige bogreol:o)

En prisbelønnet klassiker fra 1962 der fortjener 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for dit svar. Det var lige hvad jeg havde brug for!

Tak fra Emmas (18 måneder) mor


Annonce