Annonce

Annonce

Eventyret om Krible og Krable


22. februar 2008

Forfatter:
Elly Møller Hansen
Forlag:
Pediculus
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
59
Pris:
129
ISBN:
8799134802
Helens vurdering:
Eventyret om Krible og Krable

Jeg har valgt at give bogen "Eventyret om Krible og Krable" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Jeg tror alle kender historien om Karius og Baktus, som er to tandtrolde der bor i munden på Jens. De elsker sukker og er bange for tandbørsten.

Eventyret om Krible og Krable er historien om to hovedlus, der bor i Lulus hår. Der har de det godt, men så en dag kommer Krible over i Bibis hår og her møder han lusepigen Krille.

I Bibis hår finder Krible ud af at han er modstandsdygtig, - han kan godt overleve det middel, som Bibis får vasket håret i. Det er værre, da han kommer tilbage til Lulus hår igen, for nu bruges der masser af balsam og Lulus hår skal kæmmes... Det er tid at finde sig et nyt sted at bo og derfor flytter Krible og Krable over i Lykkes hår.

Eventyret om Krible og Krable ender med at Krible og Krable fanges af tættekam og shampoo og skyldes videre ud i kloakken...

Eventyret om Krible og Krable er skrevet af Elly Møller Hansen, der er uddannet Agronom. Hun og hendes to døtre har selv alle haft lus og bogen er skrevet med baggrund i de erfaringer hun selv har gjort sig. Hun ønsker med bogen at medvirke til at nedbryde det tabu der stadig findes om lus.

Bogen er ikke helt ny og dette fremgår naturligvis af teksten og de råd der gives. Der er sket ændringer i lusebekæmpelsen siden bogen blev skrevet. Der er dog igen tvivl om at man kommer langt med kæmning og balsam - et budskab som går igennem hele bogen.

Eventyret om Krible og Krable henvender sig især til de ældste børnehavebørn eller til børnene i de yngste skoleklasser og den vil være oplagt at bruge som oplæsningsbog i disse klasser.

Det er en sød og fin bog, som jeg vælger at give 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Mange tak for dit svar. Vi brugte alle dine råd i går, og Oscar endte med at sove fra 23, hvor han selv vågnede for mad og helt indtil 04.45, så jeg er lykkelig! Nu må vi bare blive ved, og så skal det forhåbentlig nok gå ...

Tak fra Maja
Mor til Oscar på 7 måneder


Annonce