Annonce

Annonce

Eventyret om Krible og Krable


22. februar 2008

Forfatter:
Elly Møller Hansen
Forlag:
Pediculus
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
59
Pris:
129
ISBN:
8799134802
Helens vurdering:
Eventyret om Krible og Krable

Jeg har valgt at give bogen "Eventyret om Krible og Krable" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Jeg tror alle kender historien om Karius og Baktus, som er to tandtrolde der bor i munden på Jens. De elsker sukker og er bange for tandbørsten.

Eventyret om Krible og Krable er historien om to hovedlus, der bor i Lulus hår. Der har de det godt, men så en dag kommer Krible over i Bibis hår og her møder han lusepigen Krille.

I Bibis hår finder Krible ud af at han er modstandsdygtig, - han kan godt overleve det middel, som Bibis får vasket håret i. Det er værre, da han kommer tilbage til Lulus hår igen, for nu bruges der masser af balsam og Lulus hår skal kæmmes... Det er tid at finde sig et nyt sted at bo og derfor flytter Krible og Krable over i Lykkes hår.

Eventyret om Krible og Krable ender med at Krible og Krable fanges af tættekam og shampoo og skyldes videre ud i kloakken...

Eventyret om Krible og Krable er skrevet af Elly Møller Hansen, der er uddannet Agronom. Hun og hendes to døtre har selv alle haft lus og bogen er skrevet med baggrund i de erfaringer hun selv har gjort sig. Hun ønsker med bogen at medvirke til at nedbryde det tabu der stadig findes om lus.

Bogen er ikke helt ny og dette fremgår naturligvis af teksten og de råd der gives. Der er sket ændringer i lusebekæmpelsen siden bogen blev skrevet. Der er dog igen tvivl om at man kommer langt med kæmning og balsam - et budskab som går igennem hele bogen.

Eventyret om Krible og Krable henvender sig især til de ældste børnehavebørn eller til børnene i de yngste skoleklasser og den vil være oplagt at bruge som oplæsningsbog i disse klasser.

Det er en sød og fin bog, som jeg vælger at give 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Den trygge måde at prøve nye produkter af på

Som nybagt forælder vil du naturligvis det bedste for dit barn. Men hvad for legetøj og hvilke mad- og plejeprodukter kan du være tryg ved at købe. Og hvordan er de for barnet at lege med, spise eller bruge i praksis? Det kan du få hjælp til at finde ud af med boxene fra LittleUnBox på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Endnu engang tak for dit søde, positive og lange svar. Jeg vender tilbage og fortæller om vores videre forløb.

En rigtig god jul til dig og din familie

Hilsen fra os


Annonce