Annonce

Annonce

Min første røde ordbog - Engelsk


3. september 2006

Forfatter:
Dorte Maria Buhlog Ellen Jørgensen
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
192
Pris:
199
ISBN:
8702039052
Helens vurdering:
Min første røde ordbog - Engelsk

Jeg har valgt at give bogen "Min første røde ordbog - Engelsk" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Min første røde ordbog - Engelsk er en helt ny ordbog for børn, som netop stifter bekendtskab med det engelske sprog. Den er specielt til børn i alderen 8-12 år.

Bogen indeholder godt 2600 ord og er rigt illustreret med tegninger i farver.

Første del af bogen fungerer som Engelsk-Dansk ordbog, sidste del af bogen er modsat Dansk-Engelsk. De midterste sider af bogen er tema inddelt, således at der er en beskrivelse af, hvad der f.eks. foregår på gården, på stranden, på rejsen, til fødselsdag, i køkkenet, ved grønthandleren osv.

Bogens midterste sider er med tegninger og hver tegning har så engelsk benævnelse. F.eks. er det et billede af grønthandlerens mange forskellige kasser med frugt og grønt. Hvert stykke frugt og grønt har så et skilt med det engelske navn: Cucumbers, mushrooms, grapes, bananas osv. Dette virker gennemtænkt og som en rigtig god idé, hvis børn f.eks. har brug for inspiration og hjælp til en lille engelsk stil.

Foran og bagest i bogen finder man kopiark til "huskespil" eller "billedlotteri". En udmærket idé, for at lære børnene forskellige engelske gloser. Også en idé man selv kan udbygge ved at finde billeder andre steder.

Mit umiddelbare indtryk er at Min første røde ordbog - Engelsk er let at gå til og dermed let for børnene at bruge.

Jeg savner dog en bøjning af forskellige ord, en kort liste med den mest almindelige grammatik. Det ville være rart om de almindelige ting var listet op. F.eks. hvad hedder bøjningen "at være": Jeg er, du er, han/hun/den/det er, Vi er, I er, de er.

Jeg savner også de mest almindelige forholdsord som hvad hedder: Ovenpå, nede under, igennem, under, over, på, i osv.

2600 ord lyder af meget, men det er mit indtryk at det ikke er nok. Der er for mange ord som mangler.

Det kræver øvelse at lære at slå op i en ordbog, at kunne tænke alfabetisk og bruge dette, når man slår op. Min første røde ordbog er oplagt til at lære børnene dette, men da bogen ikke er fyldestgørende nok tror jeg desværre at flere børn vil opgive - det er jo ligemeget, det står der ikke alligevel.

Jeg vælger derfor kun at give Min første røde ordbog - Engelsk 3 bismervægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Det går rigtig fint med Emilie, hun er blevet supergod til at sove i barnevognen og sover nu 2 lure om dagen på ca. 2-3 timer, så det er skønt - tak for dit forrige råd :o)

Hilsen Emilies forældre


Annoncer

Annonce