Annonce

Annonce

Magisk malebog: Dinosaurer


15. november 2022

Forfatter:
-
Forlag:
Forlaget Bolden
Udgivelsesår:
2022
Sidetal:
6
Pris:
80
ISBN:
9788772056586
Magisk malebog: Dinosaurer

Læs omtalen af "Magisk malebog: Dinosaurer" under annoncen ...


Annonce

Opdag en fantastisk verden med magisk malemagi – kun med brug af vand. Fyld vand på den tilhørende pen og farv løs! Efterhånden som du maler, bliver dinosaurerne vakt til live og fyldes med farver! Når siderne tørrer, forsvinder farverne igen, og så kan du begynde forfra. Det er ren magi! Pennen fyldes op igen og igen – så du kan male de flotte billeder mange gange!

Brug vand-pennen og lad alle regnbuens farver tone frem!

I serien findes også:
Magisk malebog: Prinsesser
Magisk malebog: På Bondegården

De magiske malebøger er perfekte til de mindre børn, og jeg vil anbefale dem til børn fra ca. 1.5 år. Den medfølgende pen, der fyldes med vand, gør, at de yngste børn selv kan tegne. Det gør intet, at der males uden for stregerne, og uanset hvor og hvordan barnet "maler", så kommer der farver frem. Det giver en succesoplevelse, en følelse af at kunne selv, og som forældre skal man ikke bekymre sig om tus eller blyantstreger uden for papiret.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annonce