Annonce

Annonce

Magisk malebog: Dinosaurer


15. november 2022

Forfatter:
-
Forlag:
Forlaget Bolden
Udgivelsesår:
2022
Sidetal:
6
Pris:
80
ISBN:
9788772056586
Magisk malebog: Dinosaurer

Læs omtalen af "Magisk malebog: Dinosaurer" under annoncen ...


Annonce

Opdag en fantastisk verden med magisk malemagi – kun med brug af vand. Fyld vand på den tilhørende pen og farv løs! Efterhånden som du maler, bliver dinosaurerne vakt til live og fyldes med farver! Når siderne tørrer, forsvinder farverne igen, og så kan du begynde forfra. Det er ren magi! Pennen fyldes op igen og igen – så du kan male de flotte billeder mange gange!

Brug vand-pennen og lad alle regnbuens farver tone frem!

I serien findes også:
Magisk malebog: Prinsesser
Magisk malebog: På Bondegården

De magiske malebøger er perfekte til de mindre børn, og jeg vil anbefale dem til børn fra ca. 1.5 år. Den medfølgende pen, der fyldes med vand, gør, at de yngste børn selv kan tegne. Det gør intet, at der males uden for stregerne, og uanset hvor og hvordan barnet "maler", så kommer der farver frem. Det giver en succesoplevelse, en følelse af at kunne selv, og som forældre skal man ikke bekymre sig om tus eller blyantstreger uden for papiret.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce