Annonce

Annonce

Miffys ordbog


18. november 2021

Forfatter:
Dick Bruna
Forlag:
Forlaget Bolden
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
12
Pris:
79
ISBN:
9788772054124
Miffys ordbog

Læs omtalen af "Miffys ordbog" under annoncen ...


Annonce

Kig på de skønne billeder og lær ord med Miffy! Siderne er temaopdelt. Det kan f.eks. være ord, som passer med "sommer", "vinter" eller "venner".

Det er en kraftig papbog, som er udformet som en rigtig Miffy.

Historien om Miffy:
Miffy blev født i Holland i 1955, fortalt og illustreret af Dick Bruna, da han på en ferie begyndte at fortælle sin søn sjove historier om en opdigtet kanin. Historierne blev flere og flere, og Dick Bruna skrev og tegnede mere end 120 billedbøger, hvoraf mere end 30 har Miffy som hovedperson. Bøgerne om Miffy er kendt i det meste af verden og findes på 50 forskellige sprog.

Da Miffy i 2015 fyldte 60 år, blev der holdt en stor Miffy-parade i Holland. Kunstnere fra forskellige lande udsmykkede hver en 180 cm høj Miffy statue. Alle statuer blev udstillet og til sidst bortaktioneret til støtte for UNICEF.

I dag er Miffy meget mere end bøger - der er film, serier, og masser af spændende produkter, som du kan læse om på Youtube, Twitter, Facebook, Instagram og på den officielle hjemmeside Miffy.com


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Du har efterhånden reddet mig nogle gange. Jeg er meget taknemmelig for din rådgivning, især nu hvor jeg befinder mig i udlandet og er mor til mit første barn, hvilket betyder, at alt er nyt.

Hilsen
Mor i udlandet


Annonce