Annonce

Annonce

Pegebogen - af kunstneren HuskMitNavn


22. oktober 2021

Forfatter:
HuskMitNavn
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
130
ISBN:
9788711994641
Pegebogen - af kunstneren HuskMitNavn

Læs omtalen af "Pegebogen - af kunstneren HuskMitNavn" under annoncen ...


Annonce

Den anonyme billedkunstner HuskMitNavn lader børnene lege med i nyskabende pegebog.

Pegebogen er en interaktiv papbog til børn fra ca. 2 år, som fornyr genren. Her bliver barnets egen finger en del af illustrationerne. Hvert opslag har en prik, som man kan føle på, og når barnet sætter fingeren på prikken, bliver fingeren en del af billedet.

Fingeren bliver f.eks. til en elefants snabel, til en udspringsvippe over et svømmebassin eller en bussemandspillende finger, som er på vej op i næsen på en mand.

Her er masser af sjov, leg og læring, og billederne støttes af små søde tekster, som forældre kan læse højt, mens barnet sætter fingeren på illustrationen og ser, hvad der sker.

Anbefales til børn fra ca. 2 år.

Om forfatteren
HuskMitNavn er en anonym dansk billedkunstner, kendt for udstillinger, illustrationer og grafitti, der fortæller sjove historier om hverdagen, familielivet eller aktuelle begivenheder. HuskMitNavn har mere end 200.000 følgere på sin instagram.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annonce