Annonce

Annonce

Redningsmaskiner - en flapbog for de små


11. september 2008

Forfatter:
Hans Henrik Nielsen
Forlag:
www.carlsen.dk
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
12
Pris:
89
ISBN:
8762644564
Helens vurdering:
Redningsmaskiner - en flapbog for de små

Jeg har valgt at give bogen "Redningsmaskiner - en flapbog for de små " 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

En flapbog for de små om redningsmaskiner er som titlen siger en bog fyldt med alt fra ambulancer, brandbiler, redningsbåde, helikoptere, kranbiler osv.

Den henvender sig til både piger og drenge og der er ingen tvivl om at børn i 2-3 års alderen vil elske at hører historierne igen og igen og se hvad der gemmer sig under flapperne.

Bogen er flot illustreret, rigtig gode billeder og der er plads til masser af historie og gætteri - Redningshunden Vaks er med på alle billeder, men kan være lidt svær at finde og hvad mon der er sket med drengen, der er væltet på sin cykel, mon han skal ind i ambulancen ...?

En rigtig fin flapbog, flotte glade og imødekommende illustrationer, i kraftigt materiale der kan holde til lidt af hvert. Jeg vælger at give En flapbog for de små om redningsmaskiner 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for din hjælp til ammestop. Jeg har i denne uge endelig lagt amningen på hylden, og lillepigen har ikke sagt et kvæk. Hun falder så pænt i søvn, imens jeg synger for hende. Hun er så dygtig, og jeg er glad for, at det har været så let. Der er selvfølgelig stadig mælk i mine bryster, men de er ikke spændte. Så tusind tak for dine råd...

Hilsen en mor, der gerne ville gøre ammestop så let som muligt for både mor og barn.


Annonce