Annonce

Annonce

En dag i Vuggestuen Smørklatten


22. februar 2008

Forfatter:
Inger Tobiasen
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
16
Pris:
99,95
ISBN:
9788702061925
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "En dag i Vuggestuen Smørklatten" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen En dag i Vuggestuen Smørklatten er en pegebog, for de mindste. Den er skrevet og illustreret af Inger Tobiasen og Louise Langhoff Koch og har en glæde og en ro over sig, som er meget tiltalende.

En dag i Vuggestuen Smørklatten handler om hvordan det er at gå i vuggestue, - når man kommer om morgenen, når man skal finde ud af at lege og måske slås om bamsen, når man er på tur og ænderne skal have det medbragte brød, når man skal spise mad, have skiftet ble, sove, lege ude, når man slår sig og når man så endelig hentes af mor igen.

Det er en oplagt bog til de mindste og den lægger op til at man kan have en dialog med sit barn om, hvad der er sket i barnets dagligdag.

Bogen er bygget op således at der er et stort billede med tekst om dagens aktivitet. Rundt om dette billede er en ramme, hvor i der er små illustrationer af forskellige ting, som også er at finde på det store billede. Det betyder, at man som forældre, når man sidder og læser højt, kan pege på f.eks. en legoklods, et æg, en hund og så sammen med barnet finde den tilsvarende illustration på det store billede.

Dette er meget positivt, fordi det netop er vigtigt i forhold til barnets sproglige udvikling, at benævne ord på forskellig vis og samtidig giver det også barnet mulighed for at fokusere lidt på detaljen.

En dag i Vuggestuen Smørklatten er en meget fin pegebog til de mindste, der virkelig giver mulighed for en god snak. Ikke en bog man ser særlig tit og jeg vælger at give bogen 5 bismervægte.

Køb bogen "En dag i Vuggestuen Smørklatten" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annoncer

Annonce