Annonce

Annonce

Flyverdragter til børn


2. februar 2022

Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.

Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver bevægelighed.

Det er også en god idé at overveje, hvor aktivt dit barn er. Hvis dit barn stort set altid er i bevægelse, så har det måske brug for en lidt lettere og tyndere flyverdragt. Har du derimod et barn, som sidder meget stille, så kan det være godt med en dragt, som er lidt mere varm og ...


Annonce

... isolerende mod kulde. Det spiller naturligt også ind, hvor meget dit barn skal bruge sin flyverdragt - går dit barn i en skovbørnehave, hvor barnet er ude hele dagen, så kan det kræve en anden type flyverdragt, end hvis dit barn blot er på legepladsen en time om dagen.

Du skal også altid overveje, hvorvidt flyverdragten skal være vind og/eller vandtæt. Jo tyndere flyverdragten er, jo mere vindtæt vil det ofte være godt, at den er. Og vandtætheden sikrer, at flyverdragten stadig er tør på indersiden, selvom dit barn er ude i regn- eller snevejr. Du skal dog være opmærksom på, at sømmene i flyverdragten ikke altid er tætte nok til at holde vand ude.

Forbrugerrådet TÆNK tester jævnligt flyverdragter, og det kan være en rigtig god idé at holde sig orienteret omkring flyverdragter her.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusind tak for dit svar sidste gang med søvn-fase-skift-problemer. Tænk engang - det virker! Og nu har vi bøvlet i en hel måned med en træt lille pige, så det er bare så skønt at kunne lulle hende i søvn på en god måde. Plus - at du skrev det med perronen og sovetoget.

Tak,
fra forældrene til pige på 6 måneder


Annonce