Annonce

Annonce

Brev:

En knop ved klitoris


24. juli 2004

Kategori:
Alder:
18 år

En knop ved klitoris

Min kæreste fik for et år siden nogle mærkelige knopper der startede på maven men bredte sig ned omkring og på penis. Han kom til hudlægen som skar dem væk og forklarede at det var virus knopper.

Jeg har søgt i bøger og jeg har søgt på nettet, men kan ikke rigtig finde noget der passer......jeg stoler jo på min kæreste, men... Virusknopper ?

Problemet er nu at jeg selv har fået noget der ligner, lige ved siden af klitoris. Den klør ikke, den er der bare!

Min kærestes læge sagde ...


Annonce

... dengang at det kunne smitte så vi bruger kondom nu.

Jeg ved godt at jeg skal søge læge, men jeg har simpelthen ikke kunne komme igennem til egen læge endnu.....jeg har haft den i 3 uger.

Jeg er desuden ret nervøs ved at skulle skæres i der nede og endnu mere for at de vil give mig en sprøjte for at bedøve. Jeg lider at kanyle fobi.

Men er der noget der hedder virus knopper og har du et godt råd til mig?

Er det mig der er naiv? Er det i virkeligheden en kønssygdom han har givet mig?

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Fisk og børn

Det er vigtigt at børn tilbydes fisk. Gerne flere gange om ugen, det vil sige næsten hver dag til frokost og et par gange til aftensmad.

Det er vigtigt at børn tilbydes forskellige typer af fisk. De fede fisk er især laks, sild og makrel. De mere magre fisk er skrubbe, rødspætte, sej og torsk. Fisk er rige på næringsstoffer som D-vitamin, selen og omega-3-fedtsyrer, som er meget vigtige for udviklingen af barnets hjerne.

Er dit barn mellem 0-14 år, er det vigtigt,...

Læs mere i Babylex

Trøske

Trøske er en form for svamp, der ses som en hvidlig belægning i barnets mund. Det er ufarligt, men meget ubehageligt for barnet, og det bør derfor behandles.

Trøske er meget almindeligt de første måneder efter fødslen, og det kan være svært at vurdere, hvorvidt der 'bare' er tale om mælkebelægninger i munden, eller om det er svamp. Sidder belægningerne kun på tungen, og kan de forholdsvis nemt fjernes med en finger eller en lille skumklud, så er der sandsynligvis tale om...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce