Annonce

Annonce

Brev:

Mange rejser


18. februar 2016

Alder:
7 mdr.

Mange rejser

Kære Helen,

Tusind tak for din hjælp med hensyn til at få en lidt mere fast rytme op at stå for vores søn, det har hjulpet mht at få mængden af flasker om natten ned til 2 og dermed stille og roligt mere søvn til os begge. Han sover ikke særlig lange lure om dagen, hvorfor jeg har svært ved at få ham op på de 14,5 timer som jeg før stilede efter, og dermed lidt "tvunget" til fortsat til at lægge ham relativt tidligt ved 18:30 - 19 tiden, men det kommer nok. Han virker ikke til at rykke til at stå senere op ved at komme senere i seng desværre (selv med sene og faste måltider).

Nu til mit nye spørgsmål. Som tidligere skrevet bor vi i London og har dermed en del ture til DK for at besøge venner og familie. Derudover har vi tænkt at barsel var en god mulighed for at komme lidt væk under varme himmelstrøg (især her i kulden), men vi har mange ture oven i hinanden.

Jeg har rejst en del med vores søn (4 tur/retur flyveture), men altid gjort det 100% på hans premisser, sørger for at lave hjemmelavet mad, at han fik lur når han havde brug for det, og vi er i det land vi tager til i minimum 5 dage af gangen så han kan nå at ...


Annonce

... vænne sig til det, og at jeg generelt hele tiden er sammen med ham (så ikke overladt til andre en dag, eller lignene). Han har reageret en gang til Jul da vi var hjemme ved at vågne og græde, men det hjalp så snart han sov i vores seng og det gør vi generelt også herhjemme hvis han vågner og er ked. Så snart han slapper af ligger vi ham i en seng ved siden af os, som vi har alle steder vi bor (når vi er i DK bor vi altid det samme sted, og han sover i den samme seng der) - dog sover han i eget værelse i London.

Jeg vil derfor høre om følgende program bliver for meget:
6 dage i DK
6 dage tilbage til faste rutiner i London
7 dage i Dubai
7 dage tilbage til faste rutiner i London
2 dage i DK hvor vi ville køre videre til Sverige i 3 dage og så flyve retur

Alle ture kan aflyses så det er ikke noget problem, men kan bare ikke finde ud af om jeg er for overbeskyttende eller om det er helt fint og bare fedt for vores lille mand at få lov at opleve verden og venner/familie som elsker ham med hans forældre!?

Tusind tak for en god brevkasse, den er virkelig en stor støtte her i udlandet!

Mange hilsner,
Familien i London

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Sovevaner | 8 mdr.

8 mdr, amning og mad

Kære Helen Jeg har nogle spørgsmål angående vores datters “spisevaner”. Om...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Nat og slat spiser

Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg ikke længere kan finde hoved og hale...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvnproblemer - 6.5 måned

Hej Helen Tak for en fantastisk brevkasse! Jeg har virkelig haft gavn af...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Kravle

Det er vigtigt at barnet kravler, da det har stor betydning for barnets motoriske udvikling og kunnen senere i livet. Når barnet kravler styrkes armmusklerne og barnet øver sig i at holde hovedet oppe og i at bevæge det frit i alle retninger. Det sker små rytmiske bevægelser i ryggen, som er en forudsætning når barnet skal til at stå og gå. Barnet udvikler også evnen til at kunne fiksere med øjnene og træner øjnene i at kunne bevæges i yderstillinger. Når barnet kravler laver det også ”krydsede...

Læs mere i Babylex

Tænder

Der er stor forskel på, hvornår børn får deres første tænder. Nogle bliver født med en tand eller to. Andre er over et år før den første tand melder sig.

De fleste børn får dog deres første tænder omkring 6 mdr.´s alderen og vil have et komplet sæt tænder omkring 3 års alderen, dvs. 20 tænder.

Mange børn får ondt i gummerne, når tænderne bryder igennem. Her kan det hjælpe med en bidering, eller noget koldt at bide i f.eks. et stykke agurk. Skær en skive agurk på...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for din uddybning – det var rart med et par konkrete forslag, og I aftes lykkedes det faktisk at sidde uden skrigeri… :)

Jeg tror at små skridt er den helt rigtige løsning, som du foreslog…

Dine svar hjælper altid UTROLIGT meget!

Tak, fra os i Tyskland


Annoncer

Annonce