Annonce

Annonce

Brev:

Hårde putninger


3. august 2022

Kategori:
Alder:
1 mdr.

Hårde putninger

Hej Helen

Vi har en dreng på 7 uger, som har været meget svær at putte siden han var 2 uger. Han har refluks og er behandling med nexium for dette. Det har betydet at vi er gået fra en ulykkelig dreng det meste af tiden til en nogenlunde rolig baby i hans vågentid - undtagen når han skal bøvse, gylpe, prutte osv.

Men når han bliver træt stikker det helt af for ham, og han er utrøstelig hver gang. Jeg er ret sikker på at det er fordi han er overtræt og måske er et sensitivt barn. Vi svøber, vugger og synger for ham, men han skriger og kæmper imod med arme og ben med det samme. Barnevognen nægter han, og han skriger ved brystet. Det tager 15-30 minutter at få ham ned for så at falde i søvn. Det er simpelthen så hårdt at han bliver så ked af det hver gang :(

Det skal siges at han er en meget opmærksom ...


Annonce

... lille fyr, som bliver meget hurtig træt. Hans vågentid er Max 45-60 min, men ofte gaber han allerede efter måltidet (20-30 min). Jeg kan dog ikke lægge ham direkte fra amning, da jeg er nødt top at bøvse ham godt af, da han ellers vågner af bøvs/gylp.

Om natten kan jeg få lov at sidde med ham eleveret og bøvse ham af efter amning, og herefter lægge ham direkte i slyngevuggen (det eneste sted han sover), fordi han sover.

For et par uger siden købte vi en pilatesbold, og han falder nogenlunde hurtigt ned (10-15 min), når vi bruger den. Men det betyder også at vi er låst til hjemmet og at det nærmest er det eneste sted han kan falde ned nu :(

Jeg er så udkørt af at have en utrøstelig baby hver gang han skal puttes og håbet virkelig du kan give mig nogle forslag til hvad jeg kan gøre.

Med venlig hilsen
Trine

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

15. august 2022 | Udvikling | 2 mdr.

Vågentid - 2 mdr.

Hej Helen, Min søn er nu 8 uger gammel. Vi plejer altid at starte med...

Læs hele brevet og Helens svar


31. juli 2022 | Sovevaner | 1 mdr.

Nattesved

Hej Helen. Vores dreng sveder rigtig meget om aftenen/natten i en kort body....

Læs hele brevet og Helens svar


31. juli 2022 | Amning | 1 mdr.

Tungebånd

Hej Helen, Jeg har observeret at vores dreng har hjerteformet tunge, hvorfor...

Læs hele brevet og Helens svar


29. juli 2022 | Graviditet | 0 mdr.

Lyserødt udflåd

Hej Helen. For tre uger siden var jeg til tryghedscanning i uge 8. Jeg fik...

Læs hele brevet og Helens svar


24. juli 2022 | Amning | 1 mdr.

Skifte bryst og nedløbsrefleks

Hej Helen, Som nybagt mor er det altså meget værdsat, at man kan skrive til...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mødregruppe

De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre, som har barn i nogenlunde samme alder.

Sundhedsplejersken spørger, om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang, man mødes. Nogle gange mødes man første gang privat hos en af mødrene, andre gange mødes man i et lokale, som sundhedsplejersken bruger til formålet.

Det kan være en stor glæde at mødes med andre...

Læs mere i Babylex

Mekonium - den første afføring

Mekonium er betegnelsen for den første afføring, som spædbarnet har. Afføringen er sort og klæbrig og ser ud som tjære.

Det, der kommer ud, er det fostervand, som barnet har drukket, da det lå inde i maven. Det indeholder blandt andet hår og afstødte hudceller. Fostervand, hår og hudceller samler sig i tarmen og bliver udskilt som mekonium, når barnet bliver født. Nogle gange udskiller barnet mekonium forbindelse med fødslen, hvilket er med til at give grønt fostervand.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce