Annonce

Annonce

Brev:

Hårde putninger


3. august 2022

Kategori:
Alder:
1 mdr.

Hårde putninger

Hej Helen

Vi har en dreng på 7 uger, som har været meget svær at putte siden han var 2 uger. Han har refluks og er behandling med nexium for dette. Det har betydet at vi er gået fra en ulykkelig dreng det meste af tiden til en nogenlunde rolig baby i hans vågentid - undtagen når han skal bøvse, gylpe, prutte osv.

Men når han bliver træt stikker det helt af for ham, og han er utrøstelig hver gang. Jeg er ret sikker på at det er fordi han er overtræt og måske er et sensitivt barn. Vi svøber, vugger og synger for ham, men han skriger og kæmper imod med arme og ben med det samme. Barnevognen nægter han, og han skriger ved brystet. Det tager 15-30 minutter at få ham ned for så at falde i søvn. Det er simpelthen så hårdt at han bliver så ked af det hver gang :(

Det skal siges at han er en meget opmærksom ...


Annonce

... lille fyr, som bliver meget hurtig træt. Hans vågentid er Max 45-60 min, men ofte gaber han allerede efter måltidet (20-30 min). Jeg kan dog ikke lægge ham direkte fra amning, da jeg er nødt top at bøvse ham godt af, da han ellers vågner af bøvs/gylp.

Om natten kan jeg få lov at sidde med ham eleveret og bøvse ham af efter amning, og herefter lægge ham direkte i slyngevuggen (det eneste sted han sover), fordi han sover.

For et par uger siden købte vi en pilatesbold, og han falder nogenlunde hurtigt ned (10-15 min), når vi bruger den. Men det betyder også at vi er låst til hjemmet og at det nærmest er det eneste sted han kan falde ned nu :(

Jeg er så udkørt af at have en utrøstelig baby hver gang han skal puttes og håbet virkelig du kan give mig nogle forslag til hvad jeg kan gøre.

Med venlig hilsen
Trine

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

26. september 2023 | Amning | 1 mdr.

Maveproblemer om natten

Kære Helen. Jeg håber, at du kan hjælpe mig med nogle spørgsmål om vores...

Læs hele brevet og Helens svar


22. september 2023 | Kost og ernæring | 2 mdr.

Dårlig mave - 2 mdr.

Hej Helen. Jeg skrev til dig tidligere på grund af min datter havde hård...

Læs hele brevet og Helens svar


18. september 2023 | Sovevaner | 2 mdr.

Dårlig nattesøvn og behov for brystet for at kunne sove

Kære Helen, Tak for en rigtig god brevkasse. Vi blev for lidt over 2...

Læs hele brevet og Helens svar


12. september 2023 | Diverse | 2 mdr.

2 måneder og hård mave

Hej Helen. Jeg fødte den 27-07 en lille pige. I de første 2 uger startede...

Læs hele brevet og Helens svar


23. august 2023 | Graviditet | 0 mdr.

Hvornår er jeg blevet gravid?

Hej Helen Jeg er gravid og det er vores første barn, og vi glæder os...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Kæledyr og børn

I rigtig mange børnefamilier har man en eller anden form for kæledyr, og det er ofte en hund, kat eller et andet kæledyr med pels.

Det kan være rigtig dejligt for børn at vokse op sammen med dyr, og det er lærerigt at skulle hjælpe til med at passe et dyr og sørge for,, at dyret har det godt. At skulle være med til at tage sig af et kæledyr lærer dit barn om ansvar. Det overordnede ansvar for kæledyret er dog dit. Du kan ikke regne med, at dit barn selv kan sørge for et kæledyr,...

Læs mere i Babylex

Madras til barnevogn

En barnevognsmadras kan være lavet af forskellige materialer, f.eks. skumgummi. Det betyder, at madrassen let suger kondensvand, der naturligt vil samle sig i barnevognen, når barnet sveder eller bare trækker vejret. Derfor er det vigtigt, at madrassen løftes op og stilles på højkant dagligt, og når barnevognen ikke bruges, så madrassen er tør, når barnet skal ligge på den.

Om vinteren kan det være nødvendigt at tage madrassen med ind, så barnet ikke lægges på en iskold madras,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annonce